Βόμβες στην ΕΡΤ – Μετά τον Δάρρα ΤΕΛΟΣ και η Παρασκευοπούλου – nassosblog.gr

Εκτός των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ο Γιάννης Δάρρας. Ο Ηλίας Σιακαντάρης με προϋπηρεσία σε ΣΚΑΪ και Alpha αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 το Σαββατοκύριακο σε μια προσπάθεια ν’ ανέβουν τα νούμερα.

Καθώς σε άλλες ζώνες ανέβηκαν όχι όμως στη συγκεκριμένη… Άντρας παρουσιαστής κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει και το δελτίο ειδήσεων των καθημερινών.

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως θα γίνει ανασχηματισμός πολύ σύντομα σε όλο το ενημερωτικό πρόγραμμα και έχει πέσει ξανά στο τραπέζι το «σπάσιμο» του διδύμου Κοτταρίδη – Πιταρά στην πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη.

  • Όχι γιατί έχουν κακές σχέσεις μεταξύ τους. Το ηλεκτρισμένο κλίμα του πρώτου καιρού έχει αποκατασταθεί. Είναι όμως πολύ πιθανό απ’ ότι μαθαίνω μέσα στους επόμενους μήνες ο Δημήτρης Κοτταρίδης θα δοκιμαστεί στα δελτία ειδήσεων και ο Γιάννης Πιταράς να συνεχίσει στην πρωινή ζώνη με άλλο τηλεοπτικό παρτενέρ.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου φυσικά και θα παραμείνει στο δυναμικό της ΕΡΤ και ενδεχομένως να μετακομίσει στο δελτίο των 15.00. Και δεν μπορεί να θεωρηθεί ακριβώς υποβάθμιση αυτό αφού το συγκεκριμένο δελτίο κάνει υψηλότερα νούμερα σε σχέση με τα υπόλοιπα.   

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss