Βόμβες! Χάνει τον ηγέτη του ο ΠΑΟ – Θέλει μεγαλύτερο συμβόλαιο – Στον “αέρα” και δύο top Έλληνες! | του Pick n’ Scroll

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής αν αναλογιστούμε ότι έχει ένα από τα μικρότερα μπάτζετ στην Ευρωλίγκα. Για να μην πούμε το μικρότερο. 

Ο Γιώργος Βόβορας παρουσιάζει μία ομάδα που παίζει σωστό μπάσκετ και το ότι δεν έχουν έρθει περισσότερα επιτυχημένα αποτελέσματα οφείλεται από τη μία στις απουσίες που είχαν οι “πράσινοι” και από την άλλη στο δύσκολο πρόγραμμα που είχαν. Και συνεχίζουν να έχουν δύσκολο πρόγραμμα, καθώς παίζουν αυτή την εβδομάδα στην Ισπανία με Βαλένθια και Μπασκόνια.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν μεγάλα κέρδη και ένα από αυτά είναι η αναγέννηση του Νεμάνια Νέντοβιτς. Ενός χαρισματικού γκαρντ που κάποια στιγμή έφτασε στο ΝΒΑ, στους Ουόριορς του Στεφ Κάρι και του Κλέι Τόμπσον.

Η καριέρα του Σέρβου με το πέρασμα των χρόνων έμεινε στάσιμη και ο λόγος έχει να κάνει με τους τραυματισμούς που έχει υποστεί. Έναν πολύ πιο αθώο υπέστη και τις προάλλες με τον Παναθηναϊκό να μην τον έχει με την Εφές και να τα πληρώνει αυτό με ήττα.

Ο Νέντοβιτς ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην ενεργό δράση με τους “πράσινους” να βλέπουν στο πρόσωπό του τον νέο ηγέτη της ομάδας. Όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Θα μείνει, όμως, στο ΟΑΚΑ ο 29χρονος; Εχει υπογράψει συμβόλαιο μόλις για ένα χρόνο και είναι αμφίβολο αν το επόμενο καλοκαίρι θα μπορέσει ο Εξάστερος να τον κρατήσει με δεδομένο μάλιστα ότι η λογική λέει ότι όσο περνάει ο καιρός ο Νέντοβιτς θα ανεβάζει την απόδοσή του.

Αλλωστε, ο Σέρβος υπέγραψε μόλις για ένα χρόνο για να μπορέσει να βρει στον Παναθηναϊκό τα πατήματά του και να μπορέσει μετά να αναζητήσει ένα πολύ πιο δυνατό συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στα πιο μεγάλα σωματεία της Ευρώπης, αλλά οικονομικά είναι το πιο ασθενές της Ευρωλίγκας. Και θα είναι τεράστια έκπληξη αν μπορέσει του χρόνου να κρατήσει τον Νέντοβιτς, σε ένα “καυτό” καλοκαίρι, αφού μένουν ελεύθεροι και ο Παπαπέτρου με τον Μήτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ μεγατόνων – “Βουίζει ο τόπος” για επιστροφή Γιαννακόπουλου – Συνάντηση με Αλαφούζο;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss