Βe Brave: Τα ρούχα που σε προτρέπουν «να είσαι γενναία» είναι εδώ & θα τα φοράς για πολλά χρόνια

Το ελληνικό, fashion brand «BlameYourDaze» μόλις κυκλοφόρησε τη νέα του, casual συλλογή ρούχων και ανάμεσα σε άλλα πράγματα σου λέει πώς να είσαι «εσύ». Ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Όσο δύσκολο και «γενναίο» και αν είναι.

Το ελληνικό fashion brand, ΒlameYourDaze, είναι διάσημο για την urban αισθητική των ρούχων του, για τη δωρικότητα των γραμμών του και για τον street μινιμαλισμό των σχεδίων του. Τον φετινό, δύσκολο χειμώνα όμως, τον οποίο αντιμετωπίζει με «γενναιότητα» (#diplis) και παρουσιάζει μία νέα συλλογή που πάει όλη τη σχεδιαστική του φιλοσοφία ένα βήμα μπροστά και μας φέρνει μπροστά σε διαχρονικά κομψές επιλογές που θα φοράμε για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα.

Με μότο του τα λόγια «Be Brave, Be Strong, Be Better… Be You… Be Whatever You Want to Be», το label μας προτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα και τις ιδέες και να αφήσουμε το μοναδικό αποτύπωμά μας στον κόσμο, με στυλ… και γενναιότητα.

Η νέα collection που λανσαρίστηκε πριν από λίγες ημέρες ονομάζεται (προφανώς!) «Be Brave» και περιέχει φορέματα, loose παντελόνια, φούτερ, T-Shirts και πουκάμισα που λειτουργούν ως «καμβάς» για να εκφράσει καθεμία από εμάς ελεύθερα το στυλ της. Κινείται χρωματικά στη βασική παλέτα του χακί, του γκρι, του μαύρου, του λευκού και του μπεζ ενώ η ποικιλία ριπ υφασμάτων και οι μαλακές υφές που έχουν όλα τα ρούχα της επιτρέπουν στο σώμα να κινείται χωρίς περιορισμούς και «καταπίεση».

‘Ανετες εφαρμογές, ανδρόγυνα στοιχεία και κομμάτια με κεντημένα πάνω το μότο της συλλογής, δημιουργούν μία δυναμική γκαρνταρόμπα για τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι ο εαυτός της μέσα σε αυτά που φοράει χωρίς να χάσει τίποτα από τη θηλυκότητα και το στυλ της. Τα «BlameYourDaze» χρησιμοποιούν ως «ασπίδα και πανοπλία» στις αντιξοότητες αυτού του περίεργου χειμώνα μία collection-ωδή στο θάρρος κάθε γυναίκας για να μένει πιστή στις αντιλήψεις της. Μας προτρέπουν να είμαστε εμείς, να είμαστε ελεύθερες γιατί μόνο έτσι θα είμαστε ευτυχισμένες… και δεν έχουμε λόγο να μην τα ακούσουμε.
Δες επίσης: Τα Zara επαναλανσάρουν κομμάτια από το 1996 έως και το 2012

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss