Γάμος ακυρώθηκε επειδή ο σύζυγος δεν ήρθε σε ολοκληρωμένη «επαφή» με τη νύφη | in.gr

Με πρόσφατη απόφασή του το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανικής Κολούμπια, στον Καναδά, κήρυξε άκυρο το γάμο ενός ζευγαριού, εξαιτίας της ανικανότητας του ανδρός να «ολοκληρώσει την γαμήλια ένωση» με το έτερόν του ήμισυ. Το ζεύγος δεν ευτύχησε ποτέ να έχει την εμπειρία μιας κανονικής συνουσίας, το «εις σάρκαν μίαν» έμεινε γράμμα κενό κ.ο.κ.

Ο σύζυγος ουδέποτε εξετέλεσε, ούτε καν στοιχειωδώς, τα βασικά του καθήκοντα. Το ζεύγος προσπαθούσε, τουλάχιστον μία φορά το μήνα και επί έναν χρόνο περίπου, αρχής γενομένης από την πρώτη νύχτα του γάμου, τον Αύγουστο του 2018.

Αυτά κατατέθηκαν στη διάρκεια της εκδίκασης.

Η σύζυγος, απογοητευμένη σφόδρα, κατήγγειλε τη γαμήλια σύμβαση με τον άντρα της, καταλογίζοντάς του ανικανότητα και επεδίωξε την ακύρωση του γάμου.

Εκείνος όμως αντεπιτέθηκε και υπερασπίστηκε τον ανδρισμό του με το εξής αδιάσειστο επιχείρημα: «Δεν ήμουν εγώ ανίκανος. Με άλλες γυναίκες δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το αντίθετο μάλιστα».

Παρ όλ’ αυτά, όπως αναγράφεται στο τελικό κείμενο της δικαστικής απόφασης, «ο άνδρας δεν ενίσταται και δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε μία φορά επαφής στη διάρκεια του εγγάμου του βίου» σύμφωνα και με το e-daily.gr.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss