“Γίνε γρήγορα καλά μανούλα μου…”: Η ιστορία του ανθρώπου με το συγκλονιστικό πανό για τη μητέρα του που παλεύει με τον κορονοϊό (pics)

Εδώ και λίγες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών κάνει το πανό που κρεμάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και γράφει: «Μαμά είμαι εδώ κοντά σου. Σε παρακαλώ να νικήσεις στη μάχη της ζωής σου. Γίνε γρήγορα καλά μανούλα μου. Σ’ αγαπώ πολύ».

Πρόκειται για τη συγκλονιστική κίνηση ενός γιου προς τη μητέρα του που δίνει τη δική της μάχη με τον κορονοϊό. Ποιος είναι, όμως, ο άνθρωπος που συγκίνησε με το εν λόγω πανό;

Πρόκειται για τον Νίκο Μακρή, ο οποίος εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ως εκπαιδευτικός στον παιδικό σταθμό του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Λάρισας. Είναι ο Νίκος, εκείνος που φροντίζει για να ζεσταθούν οι διάδρομοι και οι κλίνες και μαζί με τους δεκάδες γιατρούς και νοσηλευτές δίνει κι αυτός τον καθημερινό αγώνα της νίκης, της κυριαρχίας της ζωής και της ελπίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λευτέρη Παπαστεργίου στην ιστοσελίδα larissapress.gr, ο Νίκος δίνει και τη δύσκολη προσωπική του μάχη. Ανεβαίνει καθημερινά τον δικό του Γολγοθά παλεύοντας με τον καρκίνο. Ο «επισκέπτης» αυτός του στερεί σε μεγάλο βαθμό τη δυνατότητα να σταθεί όπως θα ήθελε, δίπλα στους άλλους που αντιμετωπίζουν το δικό τους πρόβλημα.

Την ώρα που ξεκίνησε μια ακόμα σειρά χημειοθεραπείας, κλήθηκε να αντιμετωπίσει και την εισαγωγή της μητέρας του στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, η οποία βρίσκεται διασωληνωμένη και πρέπει να παλέψει με τον κορονοϊό.

Ήταν ο Νίκος που έγραψε τα λίγα λόγια στο πανό, για να στείλει το δικό του μήνυμα, όχι μόνο στη μητέρα του, αλλά σε όλους εκείνους που συνεχίζουν να δίνουν την καθημερινή μάχη με τον θάνατο. Γράμματα και λέξεις πάνω στον καμβά της ίδιας της ζωής που οφείλει να αντισταθεί και να νικήσει.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Νίκος διατηρεί την αισιοδοξία του. Δεν λυγίζει, δεν πτοείται, δεν το βάζει κάτω. Μένει όρθιος και παλεύει. Εξοργίζεται μόνο όταν διαβάζει τις αμφιβολίες και τα ψέματα. Έχει μάθει όμως καλά πως ο αγώνας για τη ζωή είναι αυτός που αξίζει. Τίποτα άλλο δεν έχει νόημα…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss