Γιάννα Τερζή: Η επιστροφή στην Ελλάδα μετά από 9 χρόνια στην Αμερική και η συνεργασία με τον πατέρα της (video)

Η Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show». Η ταλαντούχα τραγουδίστρια με αφορμή το νέο της ντουέτο με τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική, την προσπάθεια της να κυνηγήσει το όνειρο της εκεί, αλλά και για την απόφασή της να επιστρέψει.

«Στην Αμερική έζησα εννιά χρόνια, έχω γυρίσει περίπου τρεισήμισι χρόνια στην Ελλάδα. Έκανα το πιο κουλό πράγμα που έχει κάνει άνθρωπος στην Αμερική, πήρα την υπηκοότητα και γύρισα. Επέστρεψα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου. Κουράστηκα λίγο να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος, δούλευα συνέχεια με άντρες, σκληρούς και πετυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου άνθρωπο, πέρα από τον Δημήτρη Γιαννετο. Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέναμε μαζί, ήμασταν συγκάτοικοι. Είναι ένα λαμπερό αστέρι. Τώρα έχουμε καιρό να βρεθούμε.

Το American Dream το έζησα σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν έφτασα σε αυτό που ήθελα. Ήθελα να τραγουδήσω εκεί και να ξεκινήσω κάτι εκεί. Μαθαίνεις πράγματα αφού ζήσεις κάποια χρόνια στην Αμερική. Μέχρι να συνηθίσεις την νοοτροπία, σου παίρνει χρόνο. Πήγα σε εποχή που ήθελαν να υπογράφουν με μικρότερους καλλιτέχνες κι εγώ ήμουν ήδη 27 όταν πήγα. Πήγα αργά για τότε. Ήμουν πωλήτρια ρούχων και ρεσεψιόν σε στούντιο για δισκογραφικές εταιρίες. Γνώρισα καλλιτέχνες, μπήκα σιγά, σιγά στους κύκλους, γράψαμε τραγούδια και μεγάλο ποσοστό του ονείρου μου έγινε πραγματικότητα. Τώρα η διεθνής καριέρα, που όλοι πηγαίνουμε με αυτή την ελπίδα, όχι δεν έγινε. Επέστρεψα από την Αμερική στην Αθήνα λίγο στα χαμένα. Δεν ήρθα με πρόγραμμα, ήρθα συναισθηματικά για να μείνω στο σπίτι μου και να δω τους δικούς μου ανθρώπους. Βρήκα ένα στούντιο και μια ομάδα κι άρχισα να γράφω τραγούδια». ανέφερε η Γιάννα Τερζή. 

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, με αφορμή μία ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στον σύντροφο της που είναι πιλότος. «Όχι δε γνωριστήκαμε σε πτήση γιατί από την ημέρα που γνωριστήκαμε δεν υπάρχουν πτήσεις λόγω καραντίνας».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη νέα συνεργασία με τον πατέρα της. Μια ιδιαίτερη στιγμή για την ίδια αφού ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε τους δικούς της στίχους: «Είχαμε συγκινηθεί όταν ακούσαμε το τραγούδι για πρώτη φορά. Ήταν ένα τεστ για εμάς. Είχα αγωνία επειδή έγραψα τον στίχο κι επειδή εκείνος έλειπε για καιρό από τα μουσικά πράγματα, είχε να μπει 7 χρόνια στο στούντιο. Δεν ξέραμε ότι η πρώτη ανταπόκριση θα ήταν τόσο καλή, γιατί πήγαμε πάρα πολύ καλά και μας συγκίνησε ο κόσμος με τα σχόλια του, τώρα που είδαμε την ανταπόκριση του κόσμου έπεσε στο τραπέζι μήπως γράψω εγώ κάτι για τον πατέρα μου», σημείωσε η Γιάννα Τερζή.

 

Με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια μίλησε και για τη μητέρα της την αφανή ηρωίδα της οικογένειας: «Η μητέρα μου, Μαίρη Τερζή, είναι μία super star, απλά δεν φαίνεται. Είναι η πιο δυνατή, εκπληκτική και παράλληλα ταπεινή γυναίκα. Είναι το πρότυπο μου! Πιστεύω ότι η οικογένεια μας είναι αυτό που είναι σήμερα, λόγω της μητέρας μου. Είναι ο κρίκος που μας ενώνει τόσα χρόνια και μας κρατάει τόσο δεμένους. Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια. Του έκανε φωνητικά. Έτσι γνωρίστηκε με τον πατέρα μου και εγκατέλειψε την καριέρα της για εκείνον. Πρέπει να σου πω ότι η μητέρα μου είχε πρόταση από δισκογραφική πριν από τον Πασχάλη Τερζή»!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss