Γιάννης Βούρος: Ξαναπαντρεύτηκε την πρώην σύζυγό του Λένα Κώνστα (pics)

Τον έρωτα στις μέρες της καραντίνας βίωσε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βούρος, ο οποίος αν και από το 2018 είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους με την πανέμορφη σύζυγο του Λένα Κώνστα, εκείνοι όχι μόνο αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους, αλλά αντάλλαξαν ξανά όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. 

 Όπως διαβάζουμε αποκλειστικά στο Newsit.gr. το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την περασμένη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στο δημαρχείο Βριλησσίων, μεταξύ λιγοστών συγγενών και φίλων εξαιτίας του κορονοϊού, που τους ευχήθηκαν το για : “Πάντα μαζί”.

Το ζευγάρι στον πρώτο του γάμο

Οι δυο τους πιο ταιριαστοί και λαμπεροί από πότε, είναι ξεκάθαρο πως άφησαν για πάντα στο παρελθόν τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου τους, καθώς και όλες εκείνες τις διαφορές που μετά από 23 χρόνια κοινής ζωής τους οδήγησαν στην ρήξη. Έτσι αποφασισμένοι να κατακτήσουν ξανά ο ένας την καρδιά του άλλου γύρισαν σελίδα και από την περίοδο της καραντίνας και μετά, αποφάσισαν να γράψουν με “χρυσά” γράμματα την συνέχεια του love story τους, που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1997 και σφραγίστηκε με τον ερχομό του 21χρονου σήμερα γιου τους Αλέξη και τον γάμο τους τον Οκτώβριο του 2003.

Πηγή: Newsit.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss