Γιάννης Ορφανός: «Φέτος ένα βήμα παραπάνω για τον Φοίνικα Σύρου»

Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση του Φοίνικα Σύρου στην επόμενη φάση του League Cup, αποκλείοντας μάλιστα τον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό,  και λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Volley League, ο προπονητής των «Πειρατών» μιλάει για τους στόχους της ομάδας του.

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ONEX, Γιάννης Ορφανός, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας, foinikasclub.gr αρχικά αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του:

«Το διάστημα που έμειναν ανενεργοί οι αθλητές λόγω πανδημίας ήταν πολύ μεγάλο, οπότε είναι λογικό να υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Είμαι όμως χαρούμενος που καταφέραμε να τους ξεπεράσουμε σε μεγάλο βαθμό, να παρουσιαστούμε χωρίς απώλειες και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του League Cup».

Είδαμε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας. Ποιος είναι ο Φοίνικας τελικά;

«Ο τρόπος που εξελίχθηκε ο πρώτος αγώνας μας προβλημάτισε. Αναλύσαμε κάποια πράγματα έτσι ώστε στον δεύτερο αγώνα να παρουσιαστούμε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Ο φετινός Φοίνικας είναι σίγουρα μια ομάδα με μεγάλη δυναμική»!

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκάνει το πρωτάθλημα, τι προσδοκίες έχετε για τη συνέχεια και τους άλλους δύο θεσμούς της κατηγορίας;

«Είναι πολύ θετικό ότι γυρνάμε στο νησί με δύο νίκες και την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup αλλά αυτό δεν πρέπει να μας καθησυχάσει καθόλου. Σκοπός μας είναι να παρουσιάζουμε βελτίωση σε κάθε αγώνα. Όπως έχω πει, στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, όσον αφορά το πρωτάθλημα και να καταφέρουμε να είμαστε και στο final four του κυπέλλου».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss