Γιάννης Πλούταρχος: Όσα αποκάλυψε για τον γιο του και την θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει

Συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή Daily Κους Κους, που μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο γνωστός τραγουδιστής που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Περνάς καλά” που αποτελεί και το πρώτο δείγμα της συνεργασίας του με τον Γιώργο Θεοφάνους αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση της οποία βιώνουμε λέγοντας πως είναι και μια ευκαιρία για να δείξουμε για πρώτη φορά το σεβασμό στον συνάνθρωπό μας.

“Περνάμε μια δύσκολη κατάσταση είναι η αλήθεια, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Είναι και μια ευκαιρία όμως να μάθουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας αλλά κυρίως να δείξουμε το σεβασμό μας στον συνάνθρωπό μας”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επόμενα τραγούδια που ετοιμάζει με τον Γιώργο Θεοφάνους ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πως βιώνει ο ίδιος με την οικογένειά του την καραντίνα. Αν και πολυμελής οικογένεια ο Γιάννης Πλούταρχος και η σύζυγός του έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά της εντάσεις.

“Κατά περίεργο τρόπο ο καθένας έχει το χώρο του στο σπίτι μας κάτι που βλέπω και σε άλλες πολύτεκνες οικογένειες. Δεν υπάρχουν εντάσεις, φωνές εννοείται ότι υπάρχουν και πολυκοσμία αλλά δεν υπάρχουν εντάσεις. Τα παιδιά δε τσακώνονται μεταξύ τους…. Έχουν υπάρξει στιγμές που τα παιδιά έρχονται να κουβεντιάσουν μαζί μας για να μας αποφορτίσουν, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο μου παιδί. Είναι λάθος να λέμε ότι τα παιδιά δε καταλαβαίνουν… Αυτό είναι και η μαγεία της οικογένειας…. Η Μαρία έχει τρομερή ηρεμία και υπομονή με τα παιδιά. Θα σταματήσει οποιαδήποτε κουβέντα κάνει ή δουλειά για να μιλήσει με τα παιδιά” δήλωσε.

Ακόμη, ο Γιάννης Πλούταρχος αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια και στον γιο του Γιώργο Κακοσαίο που κάνει τα δικά του βήματα στο χώρο του τραγουδιού προσπαθώντας ωστόσο να διαφοροποιηθεί από τον πατέρα του και να μην εκμεταλλευτεί τη δική του επιτυχία. (Διάβασε εδώ τη συνέντευξη του Γιώργου Κακοσαίου στο Tlife)

“Ο Γιώργος κάνει το δικό του ξεκίνημα. Είμαι πολύ περήφανος που είναι γιος μου γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί μου, τρομερά καλό και ευαίσθητο παιδί. Ταιριάζει με αυτό το χώρο με την έννοια της δημιουργίας. Πρέπει να καταπιεί πολλά σε αυτό το χώρο, πολλές καταστάσεις, να χαλιναγωγήσει τον ίδιο του τον εαυτό αλλά είναι τόσο τρυφερός που όλο αυτό του έχει γυρίσει σε δημιουργία. Γράφει πολύ όμορφα τραγούδια, τραγουδάει πολύ όμορφα. Είναι 20 χρονών, εγώ 20χρονών δεν ήμουν έτσι, ο Γιώργος είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης. Βλέπω ότι είναι εξελίξιμο μέρα με τη μέρα αυτό το παιδί απλά τώρα που θέλει να ανοίξει τα φτερά του συμβαίνουν διάφορα αλλά έτσι είναι για όλα τα νέα παιδιά” ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος και συνέχισε, “Προσέχει από μόνος του γιατί δε θέλει ούτε σε μένα να κάνει ζημιά. Του ζητήσανε να βγει μαζί μου στο Mega και δεν ήθελε, δεν ήταν καν διαπραγματεύσιμο για αυτόν ήταν απόλυτος. Αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά παρόλο που ήθελα να βγει να πει ένα συγκεκριμένο τραγούδι”.

Στη συνέχεια ωστόσο ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και σε μια παράσταση που ετοιμάζει που αν όλα πάνε καλά με τον κορονοϊό θα ανέβει τον ερχόμενο Φλεβάρη.

“Ετοιμάζω το Φλεβάρη, πρώτα ο Θεός εφόσον φύγουν όλα αυτά και μπορέσει να πραγματοποιηθεί, μια παράσταση με δημοτικά τραγούδια στο θέατρο Ακροπόλ. Θα είναι ένα οδοιπορικό και εγώ θα είμαι ένας περιηγητής που ξεκινά από τη Σμύρνη με μια βαλίτσα, με πολύ καλούς ηθοποιούς. Θα περάσω στη Μακεδονία, ίσως στον Πόντο, στην Ήπειρο, Στερεά Ελλάδα, Επτάνησα, Πελοπόννησο, Κρήτη και Κύπρο. Είναι πάρα πολύ ωραίο γιατί ο κόσμος θα δει πως η μια περιοχή επηρέασε την άλλη. Είναι σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη. Από όσο γνωρίζω θα παίζει ο Κώστας Καζάκος. Για μένα αυτό είναι πολύ μεγάλη τιμή. Αυτό είναι κάτι που σχεδίαζα από το 2004 και πάντα κάτι τύχαινε…. Η παράσταση θα λέγεται, “Μάνα, πατρίδα, γη” αποκάλυψε.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss