Γιάννης Στάνκογλου: “Βλέποντας reality είναι σαν να γυρνάω 20 χρόνια πίσω, έχει περάσει η εποχή τους” (video)

Ο Γιάννης Στάνκογλου φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο θα δούμε φέτος σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν του «Θωμά Κυπραίου» στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τη νέα σειρά της Μυρτώς Κοντοβά «Σχεδόν ενήλικες», στην οποία κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, για τα ριάλιτι και για τη σχέση με τα παιδιά του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου αναφερόμενος στον «Αποστόλη», τον ήρωα που θα υποδυθεί στη νέα σειρά του Mega, ανέφερε: «Αυτή η γενιά των σαραντάρηδων, είμαστε σχεδόν ενήλικες. Έχουμε περάσει τόσα πολλά πράγματα… Από τα μνημόνια, στις καραντίνες και νομίζω ότι δεν έχουμε ενηλικιωθεί ακόμα, όσο θα έπρεπε. Εγώ υποδύομαι τον Αποστόλη. Είναι ένας τύπος παντρεμένος, έχει μια κόρη κι έχει χάσει τη δουλειά του. Κάνει διάφορα για να επιβιώσει και λόγω των καταστάσεων, υπάρχει μια κόντρα με τη γυναίκα του αν και αγαπιούνται πάρα πολύ. Στα γυρίσματα περνάμε πάρα πολύ ωραία και το καστ είναι εξαιρετικό.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ως Αποστόλης

Πέρασα πάρα πολύ όμορφα και στις «Άγριες Μέλισσες».  Ήταν μια εξαιρετική δουλειά, αλλά ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό και κάτι εντελώς αντίθετο, μετά από ένα χρόνο δράμα. Είχα να κάνω πάρα πολλά χρόνια σήριαλ, σχεδόν 10 χρόνια, από το «Νησί». Το είδα στην τηλεόραση τώρα που προβάλλεται ξανά κι έπαθα πλάκα. Ήταν σπουδαία δουλειά».

Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την άποψη του και για τα ριάλιτι: «Τα τελευταία 10 χρόνια η τηλεόραση δεν έχει τόση μυθοπλασία και ο κόσμος την έχει ανάγκη. Αυτό έχει ανάγκη, όχι τα ριάλιτι. Πιστεύω ότι είναι ένα πράγμα που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, κάπου στο εξωτερικό και θεωρώ ότι έχει περάσει πια η εποχή τους. Θεωρώ ότι είναι λίγοι οι νέοι που θα δουν ριάλιτι. Οι καναλάρχες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν πράγματα πιο θετικά. Εγώ παρακολουθώντας τυχαία ένα από αυτά τα προγράμματα, αισθάνθηκα σαν να έβλεπα την τηλεόραση 20 χρόνια πίσω, σαν να μπήκα στη μηχανή του χρόνου… Αν βγουν ωραία σήριαλ κι εκπομπές, αυτά θα παρακολουθήσει ο κόσμος. Δεν πρέπει να τον υποτιμούμε, δεν μου αρέσει αυτό».

Ο Γιάννης Στάνκογλου προσπαθεί πάντα να βρίσκει χρόνο για τα παιδιά του. Όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του, θα κάνουν διάφορες δραστηριότητες μαζί. «Τρεις μέρες την εβδομάδα θα πάω εγώ τα παιδιά στο σχολείο. Οι γονείς πρέπει να είμαστε κοντά τους. Να αισθάνονται ότι είσαι δίπλα τους, να νιώθουν ασφάλεια. Εγώ τα παίρνω και στη δουλειά. Τους αρέσει. Τους μαγεύει ο χώρος και μάλιστα έχουν και κρίση. Συχνά μου κάνουν σχόλια. Αντιλαμβάνονται την αναγνωρισιμότητα μου. Η κόρη μου, όταν είμαστε έξω μου λέει: «μπαμπά φτάνει».

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss