Γιαπλές: «Η μπάλα… κάτω»

Ο Θανάσης Γιαπλές μίλησε για την νίκη της ομάδας του Παναθηναϊκού αλλά και τα συναισθήματα που επικρατούν στα αποδυτήρια

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα αμέσως μετά το τέλος του ματς είπε: «Νομίζω ότι ήταν μια καλή νίκη. Εμείς έχουμε ένα μότο στην ομάδα. Δεν θα έχουμε ακραία συναισθήματα. Χαμηλά η μπάλα. Είναι μια νίκη. Τίποτα άλλο. Βγήκε μέσα από την άμυνα. Και μας δίνει δύναμη για την συνέχεια».

Για τις επιστροφές της Χίμκι και την αντίδραση της ομάδας του είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει μέσα στο παιχνίδι. Ήταν κομβική η αντίδρασή μας. Έχει να κάνει με την αυταπάρνησή μας. Όλα τα παιδιά υπέρβαλαν εαυτό».

Για τις επιλογές του Παναθηναϊκού: «Δεν είχαμε τα δύο βασικά μας point guard. Τους δύο ξένους σε αυτή τη θέση. Αυτό το γήπεδο είναι κατηφορά. Εύκολα μπορείς να δεχθείς πολλούς πόντους. Τα παιδιά ακολούθησαν την τακτική κατά γράμμα και φτάσαμε στην νίκη».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ένας λόγος παραπάνω επειδή ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό να είναι η μπάλα κάτω. Ξέρουμε πόσο εύκολα η υπέρμετρη χαρά γίνεται λύπη. Η το αντίθετο. Κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας όποιον και αν έχουμε απέναντί μας».

Για τους τραυματισμούς σχολίασε: «όντας εδώ είναι δύσκολο και το ιατρικό τιμ να ακολουθεί 1005 την πορεία των παικτών. Την Κυριακή θα έχουμε νεότερα για τους τραυματίες».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss