Γιατί αυτός ο πατέρας ψωνίζει από το σούπερ μάρκετ ημίγυμνος; | in.gr

Ένας πατέρας που προσπάθησε να ψωνίσει σε ένα Tesco κατάστημα στην Ουαλία φορώντας απλά κάλτσες, παπούτσια και εσώρουχα εμφανίστηκε στο Good Morning Britain για να εξηγήσει γιατί.

Σύμφωνα με το ladbible.com, ο Κρίστοφερ Νόντεν, από το Νιούπορτ, μπήκε έτσι στο κατάστημα, κατά τη διάρκεια της 17ήμερης καραντίνας κατά την οποία τα σούπερ μάρκετ απαγορεύτηκε να πωλούν «μη απαραίτητα» αντικείμενα, όπως ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και κλινοσκεπάσματα.

Ο κανονισμός αυτός αντιμετωπίστηκε με έντονη κριτική και περισσότεροι από 64.000 άνθρωποι υπέγραψαν μια αναφορά που ζητούσε να επιτρέπεται στα σούπερ μάρκετ στην Ουαλία να πωλούν μη απαραίτητα αντικείμενα κατά το lock down.

Αναλύοντας γιατί αποφάσισε να γνωστοποιήσει τα συναισθήματά του με αυτόν τον τρόπο, ο 38χρονος Κρίστοφερ είπε στο Good Morning Britain: «Ένιωσα ότι θα αποδείξω την άποψή μου».

«…Η γυναίκα μου μου έδειξε αυτό το meme στο Facebook:« Μόνο στην Ουαλία μπορείτε να πάτε για ψώνια χωρίς τα ρούχα σας».

«Είπα λοιπόν, έλα, ας αποδείξουμε ότι στην Ουαλία μπορείς να πας για ψώνια χωρίς τα ρούχα σου».

«Μόλις είπε [ο υπάλληλος] ότι τα ρούχα ήταν απαραίτητα, πέρασα το point που ήθελα και ήμουν χαρούμενος, όπως, δε βγήκαμε να επιτεθούμε μαζί ενάντια στην ουαλική κυβέρνηση, αλλά προφανώς αποδεικνύει κάτι σε αυτούς».

Προσέθεσε: «Για μένα προσωπικά, ο καθένας μπορεί να βρει βασικά αντικείμενα σε κάτι. Εάν κάτι είναι απαραίτητο για κάποιον κάποια στιγμή, είναι κάτι απαραίτητο για όλους».

«Καταλαβαίνω ότι πρέπει να ελέγχουν τα πλήθη στα καταστήματα, αλλά αν κάποιος χρειάζεται πραγματικά κάτι ή ένα αντικείμενο, γιατί να τον σταματήσει κανείς;».

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss