Γιατί η Δούκισσα Νομικού φοράει το ίδιο μπουφάν από το 2017;

Το πανωφόρι της αγαπημένης μας Δούκισσας κάτι μας θυμίζει.

Η Δούκισσα Νομικού διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της αφού επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από περίπου 3 χρόνια απουσίας. Το όμορφο μοντέλο είχε αφοσιωθεί στην ανατροφή των δύο παιδιών της ωστόσο ήθελε πολύ να βρεθεί και πάλι στο τηλεοπτικό πλατό. Εμείς έχουμε την χαρά φέτος να την απολαμβάνουμε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και την καθημερινή εκπομπή μεταμορφώσεων «Super Makeover».

Η λαμπερή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media τα τελευταία χρόνια και δεν παραλείπει να μοιράζεται στιγμές από την ζωή της με τους 800.000 ακόλουθούς της. Έτσι κάθε φορά που θέλουμε να εμπνευστούμε σε θέματα μόδας, ανατρέχουμε αμέσως στο προφίλ που διατηρεί η Δούκισσα στο Instagram

Πριν λίγες ώρες, η ξανθιά καλλονή βγήκε με τα παιδιά της στους δρόμους της χιονισμένης Πρωτεύουσας και πόζαρε με ένα εντυπωσιακό μπουφάν. Ωστόσο με μια δεύτερη ματιά, συνειδητοποιήσαμε ότι η Duchess έχει ξαναεμφανιστεί (και έχει ξαναποζάρει) με αυτό το πανωφόρι λίγα χρόνια πριν. Το υπέροχο παρκά μπουφάν με την πολύχρωμη κουκούλα αγοράστηκε το 2017 στο ταξίδι της Δούκισσας στην Νέα Υόρκη και η ίδια είχε αναφερθεί στο #DuchessDaily για αυτό.

Όπως φαίνεται η παρουσιάστρια το αγαπά πολύ αφού το έχει επιλέξει σε αρκετές εμφανίσεις της. Άνετο, ζεστό και super stylish, είναι ιδανική επιλογή για τις κρύες ημέρες της σεζόν. Εμείς πάντως οφείλουμε να συγχαρούμε την Δούκισσα που ανακυκλώνει τα ρούχα της και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλες.

Δες επίσης: Αυτό το μάλλινο item είναι ιδανικό για μέσα στο σπίτι τις ημέρες που χιονίζει

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Δούκισσας με το συγκεκριμένο μπουφάν.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss