Γιατί η ταινία Sicario είναι εξαιρετική και ανώτερη από το Soldado – Cineramen

S_D037_09788.NEF

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Yπάρχουν μερικές ταινίες οι οποίες έχουν συζητηθεί αρκετά στο είδος τους και όχι μόνο και μια από αυτές σίγουρα είναι το Sicario, μιας από τις καλύτερες και πιο δυνατές ταινίες που είδαμε την προηγούμενη δεκαετία.

Η ταινία του Denis Villeneuve αποτέλεσε την 4η συνεργασία των Josh Brolin και Roger Deakins έχοντας προηγηθεί τα εξαιρετικά “In the Valley of Elah” και “No Country for Old Men,” αλλά και το True Grit του 2010.

Γιατί τα λέμε αυτά; Πριν λίγο καιρό ο πρώτος είχε φιλοξενηθεί στο podcast του δεύτερου και η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει στα Sicario και Soldado. Μόνο ο Josh Brolin επέστρεψε στο sequel, ωστόσο και οι δυο αναφέρθηκαν στο Sicario: Day of the Soldado.

Πριν μερικές βδομάδες στο “Team Deakins” podcast, οι Brolin και Deakins συμφώνησαν πως η πρώτη ταινία ήταν εξαιρετική και πιο πολύ εστίαζε στους χαρακτήρες, ωστόσο αναφερόμενοι στο sequel χωρίς να αναφέρουμε άσχημα λόγια αποθέωσαν τον Stefano Sollima μεν, αλλά συμφώνησαν πως εστίασε περισσότερο στην δράση.

O Βrolin μάλιστα είπε πως για αυτό που έκανε ήταν πολύ καλό με περισσότερη δράση, αλλά υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στο Sicario, κάτι πιο “ήσυχο” και πιο έξυπνο που αποκαλύπτεται. Υπερασπίστηκε και τον Ιταλό σκηνοθέτη, λέγοντας πως είχε μια διαφορετική προσέγγιση και στυλ. Ο Deakins συνέχισε λέγοντας πως το Sicario 2 ήταν φοβερά γυρισμένο με εξαιρετικές σκηνές δράσης, αλλά δεν είχε την προσωπικότητα του πρώτου. Ανέφερε μάλιστα πως η πιο δυνατή σκηνή στην πρώτη ταινία ήταν στο τέλος στην κουζίνα όπου είναι μόνο οι Benicio del Toro και Emily Blunt με την ένταση να είναι τεράστια.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss