Γιατι οι γυναίκες δεν αποχωρίζονται με τίποτα τα Saryna Key;

Το brand που αγαπήθηκε και αγαπιέται με πάθος από γυναίκες αλλά και από άνδρες συμπληρώνει φέτος έξι χρόνια στην Ελλάδα. Η Saryna Key ήρθε στη χώρα μας το χειμώνα του 2014 και έφερε μαζί της το αξεπέραστο άρωμα του shea butter. Με τη σειρά damage repair έγιναν μικρά θαύματα σε μαλλιά που είχαν υποστεί φθορές, που ήταν ταλαιπωρημένα και άτονα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το όνομα του brand «Το κλειδί της Saryna».

Η Saryna key μέσα στα κομψά μπουκαλάκια της κρατάει καλά κρυμμένο το μυστικό για υγιή μαλλιά. Το βασικό συστατικό πάνω στο οποίο βασίζεται η σύστασή της  αποδείχτηκε πολύτιμο αφού μεταμορφώνει την τρίχα και βοηθάει πραγματικά τα μαλλιά να γίνουν ξανά μεταξένια και υγιή.

 Μόνο με πάθος… “χτίζονται” τα μεγάλα brand

P2230699

Το συγκεκριμένο Brand έχει τόσα πλεονεκτήματα που μπορείς μόνο να το λατρέψεις…Το άρωμά του ακαταμάχητο, η υφή του βελούδινη, η συσκευασία του luxury και το σημαντικότερο μέχρι να φτάσει στο μπάνιο σου δεν έχει τεσταριστεί ποτέ σε ζωάκια.

Ευεργετικό για τα ξανθά, βαμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά χωρίς να χρειάζεται να καταναλώνεις μπουκάλια ανά βδομάδα, αλλά χρησιμοποιώντας κάθε φορά μια μικρή ποσότητα του προϊόντος.

Μικρή ποσότητα με μεγάλη δύναμη αφού με τις πρώτες εφαρμογές βλέπεις τεράστια διαφορά και συνειδητοποιείς πως η ομορφιά και η λάμψη των μαλλιών σου μπορεί να σου αλλάξει την ψυχολογία.

P2230602 copy

Και επειδή δεν είναι τελικά μύθος οτι τα όμορφα μαλλιά σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση, χαρά, ηρεμία και καλή διάθεση θα πρότεινα να ξεκινήσεις τώρα αμέσως να δοκιμάζεις τα Saryna key, η καραντίνα είναι η ευκαιρία σου για να αναζωογονήσεις τα κουρασμένα σου μαλλιά!  

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι η υγεία σε όλα τα σημεία του σώματός μας είναι δύναμη και αυτό ισχύει και για τα μαλλιά μας. Και ναι …είναι μια μικρή πολυτέλεια να αγοράζεις καλά προϊόντα για τα μαλλιά σου αλλά είναι αυτό το τέλειο αποτέλεσμα που σε δικαιώνει και εκείνο το άρωμα που απογειώνει τη γοητεία σου…

P2230587 copy

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή μάθε και αυτό, ο δημιουργός του συγκεκριμένου Brand είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε πριν από μερικά χρόνια το Moroccan Oil.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί…συνέχισε να ψάχνει, δεν εξάντλησε τη δημιουργικότητά του και τη γνώση του σ’ ένα μόνο προϊόν αποδεικνύοντας οτι οι χαρισματικοί άνθρωποι μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμα και τον εαυτό τους!

Η Saryna Key λοιπόν είναι αποτέλεσμα βαθιάς έρευνας και μεγάλης προσπάθειας από έναν δημιουργό που αγαπά την ομορφιά και την υγεία.

Ο Mike Sabag έχει πάθος γι’ αυτό που κάνει και αυτό θα το καταλάβετε μόλις απλώσετε στα μαλλιά σας το Shea Butter γιατι πραγματικά θα βιώσετε μια εμπειρία μοναδική που θα γίνει η νέα σας συνήθεια.

instagram.com/sarynakey_greece 

P2230553 copy

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss