Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay! Δεν το έκρυβα ποτέ» – Znews

Πότε έγινε το πραγματικό του coming out;

Για το coming out που έκανε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου μίλησε δημόσια για τις ερωτικές του προτιμήσεις, μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Lifo. Στο ηχητικό απόσπασμα που παρουσίασε η εκπομπή «Ευτυχείτε», ακούσαμε τον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο να μιλά για την απόφασή του αυτή και το πραγματικό coming out που έκανε το 1995 στους δικούς του ανθρώπους.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο και αισθάνομαι ότι το να περιμένουν κάποιοι από εσένα να κάνεις coming out σε βάζει σε μειονεκτική θέση.

Νιώθω ότι δεν έζησα ποτέ στα κρυφά. Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay. Το ξέρατε. Ήταν φανερό. Δεν κρύφθηκα, ούτε προσπάθησα να θολώσω τα νερά. Εγώ, αισθάνομαι ότι το απελευθερωτικό του coming out δεν ήρθε το 2020, ούτε το 2005. Ήταν αυτό που συνέβη στους δικούς μου ανθρώπους το 1995», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μιλώντας, όμως, και για το coming out του Απόστολου Γκλέτσου όταν είχε αποκαλύψει στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι «το ψάρι ψήνεται και από τις δυο πλευρές», ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ανέφερε: «Αυτό που έκανε είναι ότι απενοχοποίησε και την ερωτική επαφή που μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε δυο άντρες».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss