Γιώργος Καπουτζίδης: «Σέρρες» θα λέγεται η νέα του τηλεοπτική σειρά

Αυτοβιογραφικά στοιχεία θα περιλαμβάνει η νέα πολυσυζητημένη, κωμική σειρά με τίτλο «Σέρρες» που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερχόμενη σεζόν.

Ο τίτλος της μεγάλης επιστροφής του σεναριογράφου και ηθοποιού στην τηλεόραση θα είναι «Σέρρες», όπως και το όνομα της αγαπημένης πατρίδας του την οποία συχνά αναφέρει σε συνεντεύξεις του. Σε ό,τι αφορά το κανάλι που θα μεταδώσει το πρώτο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη μετά το «Εθνική Ελλάδος», είναι πολύ πιθανό να «κλείσει» με την ΕΡΤ.

Η νέα ιστορία που ο Γιώργος Καπουτζίδης επιθυμεί να φέρει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες δεν θα είναι ένα κλασικό sitcom πόλης αλλά θα κινηθεί εκτός των τειχών, φέρνοντας έντονα άρωμα από την αθάνατη ελληνική περιφέρεια.

Όλο το σενάριο της νέας σειράς διαδραματίζεται και πρόκειται να γυριστεί εξ ολοκλήρου σε φυσικούς χώρους στις Σέρρες, που είναι ο τόπος καταγωγής και η γενέτειρα του καλλιτέχνη. Τόσο η τοποθεσία, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, όσο και η ίδια η ιστορία της σειράς θα περιλαμβάνουν αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss