Γιώργος Καράβας: Ο coach του GNTM ποζάρει με την κούκλα σύζυγό του, δίπλα στη θάλασσα (pic)

Ο Γιώργος Καράβας μπορεί να είναι επιτυχημένο μοντέλο και coach του Greece’s Next Top Model, αλλά πάνω απ’ όλα είναι πατέρας και σύζυγος. Από το ξεκίνημα του τρίτου κύκλου του GNTM στο Star, ο νέος coach του reality μόδας που ανέλαβε τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου, κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού. Το γοητευτικό μοντέλο έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας και έχει διαγράψει μια σπουδαία καριέρα στο χώρο του modelling. Όμως το πολυτιμότερο για τον ίδιο είναι η οικογένειά του, η πανέμορφη σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη και τα δύο παιδιά τους.

Ο coach του GNTM είναι αρκετά ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή του. Την Κυριακή, ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του σύζυγο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά δίπλα στη θάλασσα λαμβάνοντας πολλά σχόλια αγάπης και θαυμασμού από τους διαδικτυακούς φίλους και των δύο. (Διάβασε εδώ το love story του Γιώργου και της Ραφαέλας)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss