Γιώργος Καράβας: “Τα παιδιά μου με κάνουν ό,τι θέλουν” – Τα άγνωστα τηλεοπτικά του βήματα

Ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο και coach του GNTM ήρθε το βράδυ της Πέμπτης για πρώτη φορά στο «The2Night Show». Το πανέμορφο μοντέλο μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιτυχημένη του πορεία στον χώρο του μόντελινγκ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και για την εμπειρία του στην τηλεόραση με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας. Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού.

“Στα 18 μου πήγα να υπογράψω το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ιωνικό, αλλά έπαθα έναν τραυματισμό στο γόνατο και γκρεμίστηκαν όλα… Εξάρθρωση επιγονατίδας. Όλοι οι κόποι ετών πήγαν στράφι. Είμαι ένας φοβερά εξωστρεφής άνθρωπος, δεν κλείνομαι στον εαυτό μου. Τις δύσκολες καταστάσεις, προτιμώ να τις περνάω με ανθρώπους που αγαπώ. Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν δύσκολοι…” αποκάλυψε για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

“Όταν φοιτούσα στη σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας, η Γιάννα Νταρίλη μου πρότεινε να ασχοληθώ με τη μόδα. Η πρώτη απάντησή μου ήταν αρνητική. Υπήρξε μια περίοδος έξι μηνών που δούλευα σε μια εκπομπή της ΕΡΤ για τον απόδημο ελληνισμό. Δεν ήταν κάτι που μου άρεσε και γι’ αυτό τέλειωσε γρήγορα…Η Γιάννα με πήρε από το χέρι και με πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Τον χώρο της μόδας δεν τον γνώριζα και ίσως γι’ αυτό να είχα κάποιες φοβίες στην αρχή. Είχα μεγάλη αναστολή…” αποκάλυψε, επίσης για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην τηλεόραση και στο modelling. “Τον Ηρακλή τον έχρισε νικητή και το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να αντέξει περισσότερο από τον καθένα, διότι βιωματικά έχει περάσει δύκολα” δήλωσει για τον νικητή του GNTM.

Πώς είναι ως πατέρας; “Είμαι ένας συγκαβατικός πατέρας. Δεν πρόκειται ποτέ να πω στα παιδιά μου να μην κάνουν κάτι που δεν θέλουν. Να κάνουν ό,τι θέλουν. Μπορώ να τους καθοδηγήσω στο σημείο που αισθάνομαι safe μέσα μου, ότι τους έχω μεταμπαλαδεύσει τα βιώματα μου, τις εμπειρίες μου και αυτά που θέλω να κάνουν ως άνθρωποι. Εμένα με κάνουν ό,τι θέλουν. Η γυναίκα είναι αυτή που βάζει τα όρια μέσα σε ένα σπίτι. Πολλά μηνύματα που μου στέλνουν γυναίκες τα βλέπω με τη γυναίκα μου”.

Δες το βίντεο:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss