Γιώργος Χρανιώτης: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον 3,5 μηνών γιο του μέσα στη θάλασσα και το μήνυμα όλο νόημα

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι αρκετά ενεργός στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται συχνά πυκνά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το απόγευμα της Πέμπτης, λοιπόν, ο ηθοποιός ανήρτησε στο προφίλ του μια τρυφερή φωτογραφία που έβγαλε με τον 3,5 μηνών γιο του μέσα στη θάλασσα, καθώς κολυμπούσαν, και στη λεζάντα που την συνόδευε έστειλε το δικό του μήνυμα.

“(Να (μην)αγκαλιάζετε τα παιδιά σας) Όταν η λογική βγαίνει έξω από τον άνθρωπο, τότε αποκτά μία δική της οντότητα. Στον Β παγκόσμιο πόλεμο, ορφανά παιδιά στα ιδρύματα, πέθαιναν εξαιτίας της απουσίας επαφής, αγκαλιάς, αγγιγμάτων, πέραν από τη στιγμή που τρέφονταν.Το σώμα είχε τροφή, αλλά η ψυχή έμενε μαραμένη. Και βέβαια οι επαφές είναι δύσκολο να παραμείνουν ως έχουν, σε εποχές όπου η επαφή έχει μετατραπεί σε απειλή.Ας μην πάμε όμως στο άλλο άκρο, επειδή το πιο ουσιαστικό πρόβλημα, δεν είναι η αγκαλιά ενός παιδιού, αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις που θα αποκάλυπταν, γιατί φτάσαμε στο να δίνουμε εντολές να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά (Ένα εξαιρετικό κείμενο του ψυχολόγου Δημήτρη Σταράκη) #hug #hugging #kids #affection #newworldorder #newworld #bravenewworld”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss