Γλυκά Νερά: Να μείνει στην οικογένεια το παιδί ζητά ο 33χρονος πιλότος – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του

Την ΓΑΔΑ επισκέφτηκε το πρωί ο συνήγορος του πιλότου ο οποίος ενημέρωσε τον κατηγορούμενο για τη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Ανηλίκων για τη μικρή Λυδία

Αποσβολωμένο από την τροπή που πήρε η φρικιαστική υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, παρακολουθεί το Πανελλήνιο, μετά και την ομολογία του 33χρονου συζύγου, ότι αυτός είναι ο δολοφόνος και σκηνοθέτης της «ληστείας» στα Γλυκά Νερά.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν ακόμα τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της άτυχης 20χρονης, με βάση την κατάθεση του μοναδικού μάρτυρα και δράστη, ο οποίος περιέγραψε στην απολογία του με λεπτομέρεια πώς αφαίρεσε τη ζωή από την σύζυγό του.

Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ο 33χρονος πιλότος είναι βαρύ καθώς διώκεται για δύο κακουργήματα, ενώ αναμένεται -μετά την προθεσμία που πήρε- να απολογηθεί τη Τρίτη (22/6) ενώπιον του Εισαγγελέα. Ο δράστης του εγκλήματος παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κρατείται μόνος σε κελί στον 7ο όροφο και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Την ΓΑΔΑ επισκέφτηκε το πρωί ο συνήγορος του πιλότου Βασίλης Σπύρου, ο οποίος, όπως δήλωσε και στην κάμερα της ΕΡΤ, ενημέρωσε τον κατηγορούμενο για τη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Ανηλίκων για τη μικρή Λυδία. Όπως είπε ο κ. Σπύρου, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά το παιδί και να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που θα συναποτελείται από τις δύο οικογένειες, τόσο της δικιάς του όσο και της Καρολάιν και όχι σε καποιο ίδρυμα.

Ο κ. Σπύρου μαζί με τον κατηγορούμενο μίλησαν για την απολογία του, προκειμένου να συνταχθεί απολογητικό υπόμνημα το οποίο θα δοθεί στον ανακριτή αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει την Τρίτη καθώς -όπως είπε- δεν έχει λάβει στα χέρια του το αντίγραφο της έκθεσης από τα συμπεράσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για την εξέταση στα ψηφιακά πειστήρια που “έκαψαν” τον πιλότο.

Ο 33χρονος δήλωσε μετανιωμένος στην προανακριτκή απολογία του για τις πράξεις του και ζήτησε συγγνώμη ακόμη κι από τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών στους οποίους τόσες μέρες έλεγε ψέματα κι έπαιζε θέατρο γιατί όπως είπε δεν ήθελε να πάει φυλακή και να μείνει μόνο του το παιδί του. Οι συνήγοροί του δεν θα ζητήσουν ψυχιατρική εξέταση για τον δράστη. Σε μεγάλο μέρος της απολογίας του ο πιλότος αναφέρεται στα προβλήματα που είχε στον γάμο του, στις συγκρούσεις του με την 20χρονη. Εν πολλοίς ρίχνει την ευθύνη στην άτυχη κοπέλα και μιλάει για επιθετική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της κυρίως μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Επίσης, περιέγραψε με λεπτομέρεια όχι μόνο τη δολοφονία αλλά και τη σκηνοθεσία της ληστείας. Όπως είπε με τα γάντια της μοτοσικλέτας του αφαίρεσε την κάρτα μνήμης στο σαλόνι της μεζονέτας, εξήγησε πώς ξήλωσε το παράθυρο στο υπόγειο απ’ όπου μπήκαν οι υποτιθέμενοι ληστές, αλλά και πως έκρυψε τα κοσμήματα της Καρολάιν, αρχικά μέσα στο ντεπόζιτο της μοτοσικλέτας που βρισκόταν στο γκαράζ του σπιτιού του ενώ σε δεύτερο χρόνο τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων για να φανεί ότι δήθεν τα έκλεψαν οι ληστές, όπως και τα 10.000 ευρώ μέσα από το επιτραπέζιο παιχνίδι που όπως προέκυψε δεν υπήρχαν ποτέ μέσα στο σπίτι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Το κινητό του δολοφόνου πρόδωσε τα ψέματά του – Λεπτό προς λεπτό οι κινήσεις του πιλότου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss