Γυμναστική: Διεθνές μίτινγκ στο Τόκιο στις 8 Νοεμβρίου στο Τόκιο!

Διεθνές μίτινγκ γυμναστικής, με τη συμμετοχή 32 αθλητών από τέσσερις χώρες (Κίνα, Ιαπωνία, ΗΠΑ, Ρωσία), θα διοργανωθεί στις 8 Νοεμβρίου στο Τόκιο

Πρόκειται για τον πρώτο διεθνή αγώνα σε οποιουδήποτε σπορ, που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία μετά την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού και αναμένεται να αποτελέσει ένα πρώτο δείγμα γραφής για τα υγειονομικά μέτρα που θα υιοθετηθούν, προκειμένου να καταστεί εφικτή η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, το καλοκαίρι του 2021!

«Είναι ο δικός μας τρόπος να βοηθήσουμε τον κόσμο να επανέλθει. Είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσει στην οργάνωση των Αγώνων», δήλωσε ο Ιάπωνας πρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας γυμναστικής, Μορινάρι Γουατανάμπε.

Ο αγώνας, με την επωνυμία «Μίτινγκ φιλίας και αλληλεγγύης», θα διεξαχθεί με την εφαρμογή πολύ αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οι αθλητές θα υποβάλλονται σε συνεχείς ελέγχους για κορονοϊό και θα μπορούν να μετακινηθούν μόνο μεταξύ του ξενοδοχείου τους και των αθλητικών εγκαταστάσεων (αγωνιστικών και προπονητικών), ενώ όλες οι μετακινήσεις θα γίνονται με ειδικά οχήματα. Δεν θα ισχύσει, πάντως, η 14ήμερη υποχρεωτική καραντίνα, η οποία επιβάλλεται από τις ιαπωνικές αρχές σε όλους τους προερχόμενους από το εξωτερικό.

Οι αγώνες θα γίνουν στο “Yoyogi Gymnasium”, όπου προγραμματίζεται να φιλοξενηθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες τα αθλήματα του χάντμπολ και του μπάντμιντον. Στη χωρητικότητας 14.000 θεατών εγκατάσταση, αναμένεται να επιτραπεί η προσέλευση 2.000-3.000 φιλάθλων.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss