Γωγώ Μαστροκώστα: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου από τον Τραϊανό Δέλλα και οι δύσκολες στιγμές της μάχης της με τον καρκίνο του μαστού (video)

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι από τους ανθρώπους που δίνουν σπάνια πια τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Η πρώην γυμνάστρια φιλοξενήθηκε σήμερα στο Dot. με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εντύπωση που σχημάτισε για τον Τραϊανό Δέλλα όταν τον συνάντησε πρώτη φορά, την πρόταση γάμου και τις δυσκολίες που ξεπέρασε στη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.

«Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός» παραδέχτηκε η Γωγώ Μαστροκώστα και εξήγησε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, παρόλο που γνώριζε για την εγκυμοσύνη της δεν της έκανε πρόταση γάμου, μέχρι που η ίδια… εμμέσως τον απείλησε. Με ποιον τρόπο; Του δήλωσε όταν ερχόταν στον κόσμο η κορούλα τους, θα έπαιρνε το επίθετό της. «Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν ο Τραϊανός μού έκανε πρόταση γάμου», εξομολογήθηκε.

Όσο για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, είπε: «Από ένα διάστημα και πέρα, δεν άφησα να επηρεάσει τόσο πολύ τη ζωή μου κι άρχισα και έκανα αυτά τα χαζά πράγματα που έκανα και πριν από αυτό. Γιατί είναι αυτά τα μικρά πράγματα, σε κάνουν και νιώθεις πάλι φυσιολογικός».

Μάλιστα, όταν το έμαθε, είχε μόλις γεννήσει την κόρη της. «Είναι η αντίθεση της χαράς με τη λύπη, που είναι δύο τεράστια συναισθήματα, στο πικ είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα. Τότε το μωρό ήταν δύο ημερών. Εγώ δεν μένω σε αυτό, μένω στο ότι είμαι καλά κα γενικά πρέπει νομίζω να προσπερνάμε πράγματα».

Η σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα επηρεάστηκε τότε; Η Γωγώ Μαστροκώστα υποστήριξε πως: «Καθόλου. Θεωρώ ότι οι σχέσεις που έχουν ουσία είναι αυτές που θα δέσουν περισσότερο και θα μεγαλώσουν, θα δυναμώσουν με τις δυσκολίες».

Δες το βίντεο:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss