Δέσποινα Βανδή: Μάθαμε τα πάντα για τη λαμπερή της εμφάνιση στον προημιτελικό του J2US

Η τραγουδίστρια τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο προημιτελικός του J2US σε άκρως εορταστικό κλίμα και αφιερωμένος στα 80’s. Η Δέσποινα Βανδή που βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, μας μάγεψε για ακόμη μια φορά με την εμφάνισή της. Εμείς θελήσαμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες γι’ αυτό τηλεφωνήσαμε στη στυλίστριά της, Έλενα Βαζούρα, η οποία μας αποκάλυψε τα πάντα.

Η Δέσποινα φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα thigh length του brand Redemption. Πολλές από τις αγαπημένες μας celebrities έχουν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες του ανάμεσά τους οι : Kendall Jenner, Elsa Hosk, Camila Cabello, Sarah Hyland. Οι έντονοι ώμοι και τα balloon sleeves του φορέματος έκαναν τη διαφορά. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα lace up ankle boots του οίκου Saint Laurent δημιουργώντας έτσι μια πιο rock αίσθηση πάνω σε 80s αναφορές. Τα κοσμήματα που φόρεσε η όμορφη τραγουδίστρια-κριτής ήταν Kessaris. Τα μαλλιά επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης ενώ πίσω από το υπέροχο μακιγιάζ κρύβεται η Βάσω Νακοπούλου.

Μπορείς να δεις καλύτερα τη λαμπερή εμφάνιση της Ελληνίδας σταρ στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για τα μάτια σου και μόνο.

vandi1

Δες επίσης: Ξέρουμε ήδη ποια παπούτσια θα βλέπεις κυριολεκτικά παντού τη νέα χρονιά

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss