Δέσποινα Βανδή: Όλες οι λεπτομέρειες από τη χθεσινή της εμφάνιση στο J2US

Η τραγουδίστρια ήταν για ακόμη μια φορά εκθαμβωτική και η στυλίστριά της Έλενα Βαζούρα μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται φέτος στην κριτική επιτροπή του show J2US δίνοντάς μας την ευκαιρία να τη βλέπουμε σε εβδομαδιαία βάση και φυσικά να παίρνουμε έμπνευση από τα προσεγμένα, εντυπωσιακά looks της. Θέλοντας να μάθουμε όλα τα μυστικά της εμφάνισής της, επικοινωνήσαμε με τη στυλίστριά της, Έλενα Βαζούρα, η οποία μας αποκάλυψε τα πάντα.

Στο χθεσινό επεισόδιο η αγαπημένη μας τραγουδίστρια ήταν για ακόμη μια φορά άκρως λαμπερή και κομψή. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα ρούχο, δημιουργία των Deux Hommes σε απόχρωση παλαιωμένου ροζ. Το ιδιαίτερο κορσαζ του φορέματος σε απόχρωση marigold μας θύμισε τη hippy glam ανεμελιά αλλά ταυτόχρονα και τα party girls των 70’s. Την εμφάνιση της ολοκλήρωσαν τα εντυπωσιακά κοσμήματα Kessaris.

Το 70s μακιγιάζ είναι hot και η makeup artist της Δέσποινας Βανδή, Βάσω Νακοπούλου γνωρίζει καλά όλες τις μεγάλες τάσεις. Θέλησε να δώσει έμφαση στο βλέμμα γι’ αυτό χρησιμοποίησε eye-liner το οποίο ήταν ο πρωταγωνιστής στο χθεσινό μακιγιάζ. Τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης ο οποίος ακολούθησε την ανάλαφρη αισθητική των 70s με μια πιο σημερινή, σύγχρονη διάθεση. Το αποτέλεσμα όπως μπορείς να δεις και μόνη σου ήταν πραγματικά εκθαμβωτικό.

Δες επίσης: Αυτό το μήκος φορέματος είναι ιδανικό για κάθε μεταβατική περίοδο

Η τραγουδίστρια-κριτής έλαμψε για ακόμη μια φορά.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss