Δήμητρα στον Κριό: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Στις 21 Φεβρουαρίου, η Δήμητρα (Ceres) περνά στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Μαΐου. Σε αυτό το διάστημα σίγουρα ξεχωρίζει η σύνοδός της με τον Ήλιο, στις 7 Απριλίου, που ορίζει το τέλος μιας περιόδου περιοριστικών πολιτικών αποφάσεων και την αρχή μιας νέας εποχής, η οποία ωστόσο θα είναι πολύ «φασαριόζικη» ή επαναστατική.

Επιπλέον, η σύνοδός της με τον Χείρωνα τον Μάρτιο θα βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θέματα που συνδέονται με την ακίνητη περιουσία, αλλά και τους πρόσφυγες-μετανάστες, ενώ το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα, λίγο πριν το Πάσχα, θα ενεργοποιήσει εταιρικά-οικονομικά συμφέροντα ή/και πολιτικούς σχηματισμούς που σίγουρα είναι… διαπλεκόμενοι!

Αυτά σε συλλογικό-κοινωνικό επίπεδο, ας δούμε όμως τις κατευθύνσεις που δίνει η Δήμητρα στον Κριό για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

➳ Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

♈ ΚΡΙΟΣ 

Προσωπική ανάδειξη, αυξημένη επιρροή στους άλλους. Ο «ήρωας της ημέρας». Στον αντίποδα όμως και ο αρνητικός πρωταγωνιστής, ανάλογα με το τι δημοσιοποιείται. Νομικές πράξεις, συμβάσεις.

♉ ΤΑΥΡΟΣ 

Αποκαλύψεις μυστικών. Μια κρυφή συνεργασία αλλά ίσως και μια συνομωσία. Ένταξη σε μια μυστική ομάδα, εσωτερική αναζήτηση, ομαδική ψυχοθεραπεία.

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ 

«Μπαράζ» γνωριμιών και κοινωνικότητας. Συμμετοχή σε μια συλλογική προσπάθεια, μια γνωριμία με πρόσωπο που έχει τις… άκρες του! Πολιτική δράση. Ένας φίλος ή μια φίλη, γίνεται σημείο αναφοράς.

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Επαφές με κρατούντες και πρόσωπα-κλειδιά. Υψηλές γνωριμίες. Ανάδειξη στόχων, συνεργασίες με σκοπό την επίτευξη τους. Στην αρνητική εκδοχή, ενδέχεται να γίνει «μέγα σούσουρο» για το άτομο και τις επιδιώξεις του.

♌ ΛΕΩΝ 

Σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις (κυρίως έγγραφα και νομικές πράξεις) έχουν την μερίδα του… λέοντος στις εξελίξεις. Ταξίδι με συντροφιά ή σημαντική γνωριμία σε ταξίδι. Παρακολούθηση σεμιναρίων, επιμόρφωση.

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ρυθμίσεις-διαπραγματεύσεις για οικονομικά θέματα, δάνεια, κληρονομιές ή αποζημιώσεις. Αποκαλύψεις οικονομικών στοιχείων, δημοσιοποίηση διεργασιών. Μια οικονομική συνεργασία-χρηματοδότηση.

**Για να δεις ΔΩΡΕΑΝ τον Αστρολογικό σου Χάρτη, πάτησε εδώ**

♎ ΖΥΓΟΣ

Συνεργασίες, συμφωνίες συσκέψεις «κορυφής». Ένας συνεργάτης ή ο σύντροφος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Γάμος (πολιτικός) αλλά και… διαζύγιο! Πλούσια κοινωνική ζωή, «σημαίνουσες» γνωριμίες.

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα. Διάκριση μέσω της εργασίας. Μια επαγγελματική συνεργασία-σύμβαση. Προώθηση, διαφήμιση, επαγγελματική επαφή με τα media.

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ

Δημιουργία με άλλους. Μια διακεκριμένη γνωριμία. Αποκαλύψεις αλλά και… κουτσομπολιά για μια αισθηματική υπόθεση. Ένα αγαπημένο πρόσωπο στο επίκεντρο της προσοχής.

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δημοσιοποίηση οικογενειακών υποθέσεων. Συμφωνίες για ακίνητα. «Άνοιγμα» του σπιτιού σε κόσμο, γιορτές, δεξιώσεις. Φιλοξενία. Μετακόμιση. Ένας γονιός γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Επικοινωνιακή έξαρση, συμβόλαιο για ένα επικοινωνιακό αγαθό ή μια σχετική υπηρεσία. Δημοσιοποίηση γραπτών, διαφήμιση. Ένας συγγενής «κλέβει την παράσταση», είτε θετικά, είτε αρνητικά.

♓ ΙΧΘΥΕΣ 

Δημοσιοποίηση οικονομικών στοιχείων. Οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία. Οικονομικός συνεταιρισμός. Στην θετική εκδοχή, μια βοήθεια από συνεργάτη, στην αρνητική μια ζημιά εξ αιτίας του.

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Υδροχόο: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες 

Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Σε αυτά τα ζώδια βάζει εμπόδια και περιορισμούς ο Κρόνος στον Υδροχόο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss