Δανάη Μπάρκα: Οι αιχμές του Μουτσινά για τη “στενή της σχέση” με τον Απόστολο Ρουβά (video)

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε πρώτη φορά για την εμπειρία της, ως κεντρική παρουσιάστρια του Mega. Ο γνωστός παρουσιαστής, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μη πετάξει και τις σπόντες του, σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο για τη σχέση της με τον σεφ της εκπομπής, Απόστολο Ρουβά

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή “Καλύτερα δεν Γίνεται” είχε προχθές ρεπορτάζ, το οποίο ήθελε την Δανάη και τον Απόστολο να έχουν έρθει αρκετά κοντά, ενώ ανέφεραν πως και η σχέση της παρουσιάστριας με τον σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο περνάει κρίση. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μη τη ρωτήσει για το ταξίδι που έκαναν μαζί το Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα, με την Δανάη Μπάρκα να απαντά: «Πήγαμε για την εκπομπή. Περάσαμε τέλεια, αν και ήταν πολύ κουραστικά».

Όσον αφορά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όπως με αφορά θεατρικά πόσοι άνθρωποι έρχονται στο θέατρο έτσι κοιτάω και τα νούμερα. Δεν πάμε με γνώμονα αυτό γιατί δεν θα κάναμε αυτό που κάνουμε. Νιώθω ότι η καλλιτεχνική επιτυχία της εκπομπής μέχρι στιγμής είναι πολύ μεγάλη. Η εμπορική νιώθω ότι με σκληρή δουλειά και πείσμα θα έρθει».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss