Δανάη Μπάρκα: Όσα δεν ξέρεις για τη ζωή της νέας παρουσιάστριας του Mega! Φωτογραφίες

Ένα είναι σίγουρο! Ότι η Δανάη Μπάρκα είναι ένα γλυκό και πολύ συναισθηματικό πλάσμα και αυτό φάνηκε, όχι μόνο από την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της χθες, αλλά έχει φανεί εδώ και καιρό και από τον τρόπο που εκφράζει τα συναισθήματά της μέσα από τα social media, για τους αγαπημένους ανθρώπους στη ζωή της!

Η Δανάη όπως είναι γνωστό είναι η κόρη της αγαπημένης ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου και η σχέση μαμάς και κόρης είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Αγαπημένη συνήθεια της Δανάης; Να κάνει φάρσες στη μαμά Βίκυ και εκείνη να γελάει μετά την τρομάρα της! Η Δανάη μεγάλωσε με τη μαμά της μετά το χωρισμό της Bίκυς, και από το 1999 έζησαν μαζί στο ίδιο σπίτι με τον ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, με τον οποίο έχει αναπτύξει μια υπέροχη και όμορφη σχέση. Όπως έχει πει η ίδια θεωρεί ότιι έχει μεγαλώσει με δυο μπαμπάδες!

Διάβασε όσα έγραψε για την μητέρα της: “Μια μαμά συνήθως είναι «κανονική». Σταματάει να δουλεύει όταν μένει έγκυος,αφιερώνει αρκετό χρόνο στα παιδιά της,δουλεύει πρωινά,ξυπνάει πάει τα παιδιά σχολείο,μαγειρεύει,τρώνε όλοι μαζί,τα ντύνει,τα ταΐζει,τα κοιμίζει κλπ. H δίκη μου μαμά δεν έκανε ποτέ τίποτα από τα παραπάνω-ούτε από τα «κανονικά» μιας μαμάς. Άρχισε να πηγαίνει στη δραματική σχολή όταν ήμουν 5-έλειπε όλη μέρα, διάβαζε όλη νύχτα-με έπαιρνε μαζί της στα μαθήματα, δεν έπαιζα κάθε μέρα στη πλατεία γιατί πήγαινα στη σχολή της πολλές ώρες και διάβαζα εκεί και έπαιζα εκεί αντί με τους φίλους μου. Μετά άρχισε να δουλεύει όλη μέρα κι όλη νύχτα-άρχισε γυρίσματα,θέατρο,εκπομπές. Δε την έβλεπα συχνά-την έβλεπα όταν μ έπαιρνε μαζί της στις δουλειές. Έβλεπα τον κόσμο να ουρλιάζει στους δρόμους και να μη μπορούμε να πάμε βόλτα. Συχνά μου έλεγε «δυστυχώς δε μπορούμε να πάμε εκεί τελικά γιατί προέκυψε δουλειά». Η ίδια όταν της τα θυμίζω αισθάνεται ενοχικά, εγώ αισθάνομαι υπέροχα.

Γιατί η μαμά μου με έμαθε να φέρνω τον κόσμο ανάποδα για να κυνηγήσω τα όνειρα μου-όπως εκείνη. Με εμαθε να προσπαθώ μέχρι τελικής πτώσης όπως εκείνη. Με έμαθε να αγαπάω τον εαυτό μου όπως εκείνη. Με εμαθε να είμαι ανεξάρτητη από μικρή όπως εκείνη. Με έμαθε να μην ακολουθω τα «κανονικά» όπως εκείνη. Με έμαθε πως μπορείς να αγαπας κάποιον με πολλούς τρόπους, όπως εκείνη. Με έμαθε να δουλεύω σκληρά αν θέλω να πετύχω κάτι,όπως εκείνη. Με έμαθε να είμαι δίκαιη, όπως εκείνη. Με έμαθε να κρατάω μυστικά,όπως εκείνη. Με έμαθε να πιστευω στον εαυτό μου,όπως εκείνη. Με έμαθε να μην τα βάζω κάτω όταν με πληγώνουν-ή μου βάζουν ταμπελες-,οπως εκείνη. Μου λέει συχνά ποσό περήφανη νιώθει για μένα και ποσό με θαυμάζει σαν άνθρωπο. Αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι ότι με έκανε έτσι, ΕΚΕΙΝΗ. Μου εύχομαι όταν γίνω μαμά, να γίνω σαν ΕΚΕΙΝΗ. (εντάξει όχι σε όλα Χαχα)

Μαμά, αν ένα πράγμα δε θα άλλαζα στη ζωή μου, είσαι εσύ. Κι αν ένα πράγμα δεν θα άλλαζα στην παιδική μου ηλικία είναι ο τρόπος που με μεγάλωσες. Σ’ ευχαριστώ που με έκανες αυτό που είμαι… Σ’ ευχαριστώ που είσαι αυτό που είσαι. Γιατί για μένα – είσαι υπέροχη!” έχει γράψει η Δανάη για την μητέρα της.

Συνήθως φωνάζω τον Χρήστο father αυτός με μεγάλωσε” έχει πει η Δανάη σε κοινή τους συνέντευξη τους στο Dot ενώ ο Χρήστος  Χατζηπαναγιώτης είχε είπε: “Τη γνώρισα δυο χρονών. Όσο περνάνε τα χρόνια η σχέση μας γίνεται πιο δυνατή! Μείναμε μαζί το 1999 στο ίδιο σπίτι μετά το σεισμό. Μου αρέσει πολύ που προέκυψε η Δανάη στη ζωή μου και λέω ότι έχω ένα παιδί” είχε πει ο γνωστός ηθοποιός.

Στην 3η Λυκείου, η Δανάη αποφασίζει να μείνει μόνη της, αλλά κάτω από το διαμέρισμα που έμενε ο Χρήστος με τη μαμά της. Μετά μετακόμισε στο Χαλάνδρι με τον αγαπημένο της Πάνο Αδαμόπουλο. Κάποια στιγμή οι δρόμοι τους χώρισαν, αλλά από τον Ιούνιο του 2020 είναι ξανά μαζί πολύ ευτυχισμένοι και αχώριστοι!

“Ο μπαμπάς μου θα είναι πάντα ο μπαμπάς μου και αυτός δεν αλλάζει” έχει πει σε άλλη συνέντευξή της η Δανάη. “Ο μπαμπάς μου αγαπάει τον Χρήστο και ο Χρήστος τον μπαμπά μου”. Η Δανάη πριν λίγο καιρό μέσα από το προφίλ της στο facebook, μας σύστησε και τον μπαμπά της Νώντα Μπάρκα, από τον οποίο όπως μπορείς να δεις κληρονόμησε και τα όμορφα πράσινα μάτια της!

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη έχει γράψει στο Instagram πόσο ωραίο είναι να έχεις δυο μπαμπάδες!

“Θυμάμαι ποσό χαρούμενη ήμουν σαν παιδί που είχα 2 μπαμπάδες. Εμάς η οικογένεια μας ήταν-είναι πιο μεγάλη και κάπως διαφορετική απ τις περισσότερες που ήταν το κλασικό μοντελο μαμά-μπαμπάς-παιδί. Εμάς ήταν μαμά-παιδί-μπαμπάς-μπαμπάς. Υπάρχουν και αυτές οι οικογένειες οι πιο μεγάλες,οι πιο διαφορετικές από τις περισσότερες, που είναι όμως το ίδιο «οικογένεια» με τις άλλες. Οικογένεια είναι οι αγκαλιές,η στήριξη,και η αγάπη που παίρνεις. Όχι το αίμα (μόνο). Οικογένεια είναι οι άνθρωποι που μας στηρίζουν,που μας φροντίζουν και που αγαπάμε. Να μην κρίνετε άλλα «μοντέλα» οικογενειών-γιατί εμένα μικρή με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τον τρόπο που μεγαλώνω και το χαμόγελο μου τα απαντούσε όλα. Οικογένεια είναι η αγάπη. Το ίδιο σημαντικες είναι και οι μονογονεϊκές οικογένειες,το ίδιο σημαντική είναι η αγάπη απ όποιον κι αν την παίρνεις. Τότε λοιπόν,στην φωτογραφία,ήμουν ένα παιδί με 2 μπαμπάδες..όπως και τώρα. Και είμαι τρισευτυχισμένη. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και αλήθεια. Και θα είναι ευτυχισμένα.
@christos_chatzipanagiotis να σε χαίρομαι! Είσαι ο καλύτερος δεύτερος μπαμπάς του πλανήτη. Μπαμπά μου,είσαι ο καλύτερος πρώτος μπαμπάς που θα μπορούσα να έχω-κι ας μην έχεις ινσταγκραμ-θα στα πω από κοντά Σας αγαπάω και τους δυο”.

Η Δανάη μικρή με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

“Όσον αφορά στον Χρήστο μπορώ να μιλάω όλη μέρα για εκείνον και για την αγάπη που έχουμε. Πολλές φορές τον αναφέρω σαν «δεύτερο μπαμπά» μου. Στην ουσία είναι κάτι παραπάνω..γιατί εγώ τον επέλεξα να γίνει μπαμπάς μου. Την οικογένεια μας δεν την επιλέγουμε,συνήθως την ανεχόμαστε-εγώ γύρω στα επτά μου χρόνια συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο και με ουρλιαχτά χαράς απαίτησα σχεδόν να μείνω μαζί του. Άρα απ την στιγμή που δεν τον «βρήκα» όταν γεννήθηκα αλλά επιλέξαμε ο ένας τον άλλον,είναι ακόμα πιο δυνατή η αγάπη μας. Ο Χρήστος για τους περισσότερους από εσάς είναι ο αγαπημένος ηθοποιός σας”.

Από σήμερα η Δανάη που έχει παίξει πολλές φορές στο θέατρο αλλά έχει κάνει μεγάλη αίσθηση και επιτυχία με την παράσταση “Ουρανία”- είναι η παρουσιάστρια του Πρωινού του Mega και ξεκίνησε δυναμικά έχοντας στο πλευρό της τους αξιόλογους συνεργάτες της και βέβαια τη μητέρα της που έκανε guest εμφάνιση στην πρεμιέρα της

Πάμε (γερά) Δανάη!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss