Δεκέμβριος στο Netflix: Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίς, με πρόγραμμα φωτιά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου , ξαναφέρνει – δυστυχώς – μέτρα κοινωνικής και πολιτιστικής αποστασιοποίησης , με κλειστούς κινηματογράφους , θέατρα κλπ , με τούς servers του Netflix να μοιάζουν ως μια μικρή (επιπλέον) όαση , με την έλευση νέου και ελκυστικού περιεχομένου , για τον μήνα Νοέμβριο.

  • Γράφει ο Παναγιώτης Πυλαρινός (CinemaFiles)

Με το sequel της καραντίνας … να επιμένει , στρεφόμαστε στoν streaming κολοσσό για μας “κακομάθει” με ταινίες και σειρές ατελείωτου binge-watching. Οπότε και τούτο και πιο περίεργο Δεκέμβριο , το Netflix θα μας βομβαρδίσει ανελέητα , με αγαπημένες σειρές οι οποίες επιστρέφουν με νεα επεισόδια , με δυνατές πρεμιέρες και ταινίες για όλα τα γούστα. Έτσι για να κλείσει όμορφα (λέμε τώρα) το 2020.

73 και πλέον τίτλους θα προσθέσει στους servers του , η streaming υπηρεσία , με τις χριστουγεννιάτικες ταινίες -όπως ήταν φυσικό- να έχουν την τιμητική τους , αλλά και ολοκαίνουργιες ταινίες από γνωστούς δημιουργούς και με οσκαρικές βλέψεις.

Τα “φώτα” του Δεκέμβρη πέφτουν -όπως ήταν λογικό- στο πολυαναμενόμενο Mank του David Fincher που θα κάνει ποδαρικό , ενω λίγο πιο μετά σκάνε μύτη , το Prom του δραστήριου Ryan Murphy και το Ma Rainey’s Black Bottom , την τελευταία ταινία του Chadwick Boseman . Τέλος του μήνα , το κερασάκι πάνω στήν τούρτα , θα βάλει ο George Clooney , με το Midnight Sky του.

Αλλά και οι σειρές δεν πάνε πίσω , με το Chilling Adventures of Sabrina να κουνάει το μαντήλι στούς (πολλούς) φίλους της με την 4η και τελευταία σεζόν της , ενω λίγο πιο μετά θα κάνει την πρεμιέρα του , το “Selena: The Series” με θέμα την πολυτάραχη ζωη της βασίλισσας της μεξικανοαμερικανικής μουσικής Selena Quintanilla .  Η ζωη της είχε μεταφερθεί και στον κινηματογράφο , όπου έγινε μια απο τις επιτυχίες της Jennifer Lopez (η οποία την ενσάρκωσε) στα ‘90s . Επίσης έχουμε “λοκάρει” τα Bridgerton και το Alice in Borderland . Αυτή όμως που μας έχει εξιτάρει , είναι μια σειρά για την οποία μιλούν όλοι …. πρίν καν ξεκινήσει. Μιλάμε για την μίνι-σειρά Equinox .

Ρίξτε πάντως μια ματιά στο πρόγραμμα Δεκεμβρίου …. και πράξτε ανάλογα.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

MANK (04/12/2020)

Η δεκαετία του ’30 στο Hollywood μέσα από τη ματιά του καυστικού κοινωνικού σχολιαστή και αλκοολικού σεναριογράφου Herman J. Mankiewicz που παλεύει να ολοκληρώσει το σενάριο της ταινίας Citizen Kane του Orson Welles. Στα “τιμόνια” της ταινίας Gary Oldman και David Fincher . Aνυπομονούμε.

Ma Rainey’s Black Bottom (18/12/2020)

 “Η Θρυλική Μα Ρέινι” σε σκηνοθεσία Τζορτζ Σι Γουλφ. Σικάγο, 1927, σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Η ένταση ανεβαίνει ανάμεσα στη Ma Rainey (Viola Davis) , τον φιλόδοξο μουσικό κόρνου Levee (Chadwick Boseman)  και τον λευκό που έχει βάλει σκοπό να ελέγξει τη θρυλική “Μητέρα των Μπλουζ”. Μια ταινία βασισμένη στο θεατρικό του βραβευμένου με Πούλιτζερ Όγκαστ Γουίλσον.

The Midnight Sky  (23/12/2020)

Σε αυτήν τη μετα-αποκαλυπτική ιστορία, ο Όγκουστιν (Τζορτζ Κλούνεϊ), ένας επιστήμονας που έχει παραμείνει μόνος στην Αρκτική, αγωνίζεται να αποτρέψει την επιστροφή της Σάλι (Φελίσιτι Τζόουνς) και άλλων αστροναυτών πίσω σε μια μυστηριώδη παγκόσμια καταστροφή στη Γη. Ο Κλούνεϊ σκηνοθετεί τη διασκευή του αναγνωρισμένου μυθιστορήματος “”Good Morning, Midnight”” της Λίλι Μπρουκς-Ντάλτον, στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι Ντέιβιντ Ογέλοουο, Κάιλ Τσάντλερ, Ντεμιάν Μπιτσίρ και Τίφανι Μπουν.

The Prom (11/12/2020)

Μια θεαματική, πλούσια μεταφορά στη μικρή οθόνη του γνωστού μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ που έχει προταθεί για Tony , με ενα all-star cast , σε σκηνοθεσία Ράιαν Μέρφι .

Μια παρέα ξεπεσμένων σταρ του Μπρόντγουεϊ αναστατώνει μια μικρή πόλη της Ιντιάνας όταν παίρνει το μέρος μιας έφηβης που θέλει να πάει την κοπέλα της στον χορό αποφοίτησης.

Κυκλοφορούν επίσης :

Cops and Robbers (28/12/2020)

Μια μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στο ποίημα-βίντεο που κυκλοφόρησε ως απάντηση στη δολοφονία του Αχμάντ Άρμπερι στις 6 Μαΐου 2020.

Canvas (11/12/2020)

Μετά από μια οδυνηρή απώλεια, ένας συντετριμμένος παππούς που παλεύει να ανακτήσει το πάθος του για τη ζωγραφική βρίσκει έμπνευση για νέες δημιουργίες.

Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια (14/12/2020)
A California Christmas

Με φόβο μη χάσει την ανεμελιά, ένας πλούσιος γόης παριστάνει τον βοηθό σε ράντσο για να αναγκάσει μια αγρότισσα να πουλήσει την οικογενειακή γη πριν από τα Χριστούγεννα.

Η Χριστουγεννιάτικη Ευχή της Άντζελα (01/12/2020 )
Angela’s Christmas Wish

Η Άντζελα κάνει μια ευχή να ξανασμίξει η οικογένειά της έγκαιρα για τα Χριστούγεννα και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να πάει από την Ιρλανδία στην Αυστραλία.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Το Χάος που Άφησες Πίσω (11/12/2020)
The Mess You Leave Behind (El desorden que dejas)

Μια καθηγήτρια πιάνει δουλειά σε ένα λύκειο αλλά στοιχειώνεται από έναν θάνατο που συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες… ο οποίος αρχίζει να απειλεί την ίδια τη ζωή της.

Equinox (30/12/2020)

Το 1999, η νεαρή Άστριντ βλέπει ένα λεωφορείο με μαθητές να εξαφανίζεται. Το 2019, η Άστριντ προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο, αλλά τελικά αλλάζει το παρελθόν.

The Holiday Movies That Made Us (01/12/2020)

Ξετυλίξτε τις αληθινές ιστορίες πίσω από αυτά τα θρυλικά χριστουγεννιάτικα μπλοκμπάστερ, χάρη σε σκηνές από τα γυρίσματα και συνεντεύξεις με το καστ και το συνεργείο.

Chilling Adventures of Sabrina: Part 4 (31/12/2020)

Στο Μέρος 4, η Σύναξη έρχεται αντιμέτωπη με πολλές απειλές. Οι μάγισσες κηρύσσουν πόλεμο και ο Νικ, με τη βοήθεια της Λέσχης του Τρόμου, διεκδικεί ξανά τη Σαμπρίνα.

Bridgerton (25/12/2020)

Εμπνευσμένο από τα διάσημα μπεστ σέλερ, το “Μπρίτζερτον” ακολουθεί τα οκτώ δεμένα αδέρφια της ισχυρής οικογένειας Μπρίτζερτον στην προσπάθειά τους να βρουν την αγάπη.

Tiny Pretty Things (14/12/2020)

Όταν μια επίθεση καταστρέφει την πιο λαμπρή μαθήτρια σε μια ελίτ σχολή μπαλέτου, η αντικαταστάτριά της μπαίνει σε έναν κόσμο ψεμάτων, προδοσίας κι ανελέητου ανταγωνισμού.

Selena: The Series (4/12/2020)

Η Μεξικανοαμερικανή τραγουδίστρια Σελίνα και η οικογένειά της δουλεύουν σκληρά και γίνονται διάσημοι στον μουσικό κόσμο, ξεπερνώντας προβλήματα στη διαδρομή τους.

Alice in Borderlad (10/12/2020)

Βασισμένο σε ενα manga το Alice in Borderland γίνεται μια σειρά καταιγιστικής δράσης επιπέδου Hollywood , με ήρωα το Arisu έναν άνεργο νέο και πωρωμένο με τα βιντεοπαιχνίδια , ο οποίος θα βρεθεί ξαφνικά σε ένα παράξενο και έρημο Τόκιο, στο οποίο ο ίδιος και οι φίλοι του πρέπει να διαγωνίζονται σε επικίνδυνα παιχνίδια για να επιβιώσουν.

Επίσης στο αγαπημένο τμήμα του video club , με ταινίες έξω από το κύκλωμα του Netflix , με κινηματογραφικές παραγωγές οι οποίες καλύπτουν κάθε γούστο , ανάγκη … αλλά και ώρα. Πάρτε ένα μικρό δείγμα στην παρακάτω λίστα :

Mary, Queen of Scots

All I See Is You

Midnight Sun

Fred Claus

THX 1138

High Noon

Fool’s Gold

Christine

Fright Night

The Incredible Burt Wonderstone

Rocketman

Gangs of New York

O Brother, Where Art Thou?

Call me by your name , και πολλά άλλα.

Αν λοιπόν περιμένεις με ανυπομονησία το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς , ψάχνεις να παρακολουθήσεις μία καινούρια, η προσπαθείς να εντοπίσεις την τέλεια ταινία για το βράδυ σου, δες παρακάτω το αναλυτικό video με όλες τις κυκλοφορίες , που ακολουθεί.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss