Δεν θες να πας τα ρούχα σου στο καθαριστήριο; Δες πώς θα τα καθαρίσεις μόνη σου στο σπίτι (video)

Θα λάμψουν και θα παραμείνουν σαν καινούργια.

Η σωστή πλύση των ρούχων μας είναι διπλά σημαντική εν μέσω πανδημίας. Χρησιμεύει τόσο για να σκοτώνουμε τα μικρόβια όσο και για να διατηρείται το σχήμα και το χρώμα τους. Είναι γνωστό πως τo να πλύνουμε τα ρούχα μας σε υψηλές θερμοκρασίες πλυντηρίου (60-90 βαθμούς) είναι υπέρ αρκετό για την απολύμανσή τους. Το σίδερο, μετά, το κάνουμε αν θέλουμε εντελώς προαιρετικά και αυτό γιατί λογικά έχουμε «συνηθίσει» τα ρούχα μας να μην έχουν ζάρες ούτε να δείχνουν τσαλακωμένα. Το σωστό πλύσιμο, λοιπόν, αρκεί για να τα φορέσεις με «ασφάλεια».

Τι γίνεται όμως αν κάποια ρούχα, όπως τα πλεκτά παραδείγματος χάριν, είναι πιο ευαίσθητα από κάποια άλλα και εμείς δεν θέλουμε να τα καθαρίσουμε μόνες στο σπίτι χωρίς να τα πάμε στο καθαριστήριο;

To παρακάτω video θα σου φανεί ιδιαιτέρως κατατοπιστικό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα ρούχα (όπως μάλλινα ή από κασμίρι), μία λεκάνη με ζεστό νερό και μία καθαρή πετσέτα. Πάτησε το play και δώσε στα κομμάτια που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου την περιποίηση που τους αξίζει. Καλή επιτυχία.
Δες επίσηςΔέκα easy-going σύνολα για να ντυθείς κομψά το Σαββατοκύριακο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss