Δες τι φόρεσε η Έλενα Παπαρίζου στον τελικό του Voice

O μεγάλος τελικός του The Voice of Greece ξεκίνησε!

Μετά από ένα ταξίδι αρκετών μηνών, έφτασε η ώρα για το φινάλε του talent show, στο οποίο θα μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Εννέα διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας όμως μόνο ένας θα τα καταφέρει.

Και οι τέσσερις coaches, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς επιθυμούν να δουν έναν από τους διαγωνιζόμενους τους να αναδεικνύεται ως ο μεγάλος νικητής της χρονιάς.

Η μοναδική Δούκισσα Νομικού, την οποία είχαμε την ευκαιρία να δούμε στα live cross battles και τον ημιτελικό του Voice λόγω της απουσίας του Γιώργου Λιανού για τις ανάγκες του Survivor, κατάφερε για άλλη μια φορά να ανάψει φωτιές στο πλατό.

Αλλά και η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου δεν πήγε πίσω. Τη φετινή σεζόν την παρακολουθήσαμε να κάνει τη μία σέξι και στυλάτη εμφάνιση μετά την άλλη. H coach με τους περισσότερους παίκτες φόρεσε σήμερα το βράδυ ένα καυτό αστραφτερό φόρεμα με σκίσιμο στο αριστερό πόδι. Τα μαλλιά της ήταν ισιωμένα, ενώ το μακιγιάζ αναδείκνυε τα μάτια της.

Στο σημερινό της look το styling της το επιμελήθηκε ο Άρης Γεωργιάδης. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα του Βρεττού Βρεττάκου, σχεδιαστής που έχει ντύσει τις μεγαλύτερες σταρ όπως την Beyoncé, την Jennifer Lopez και τη Shakira. Ολοκλήρωσε το outfit της με πανύψηλα πέδιλα υπογραφή Tsakiris Mallas.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss