Δε φαντάζεσαι τι αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Demi Lovato

Κάτι έχουν πάθει τελευταία οι ξένες celebrities και δεν κάθονται σε ησυχία με τα μαλλιά τους. Λίγο ο εγκλεισμός και η καραντίνα που βιώνουν κι αυτές (ανάλογα με τη χώρα στην οποία ζουν), λίγο οι δουλειές τους που έχουν πάει πίσω το τελευταίο διάστημα λόγω Covid-19, δε θέλει και πολύ για να ξεσπάσουν στα μαλλιά τους.

Μετά την Bella Hadid, λοιπόν, που είπαμε πως έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, μια ακόμη teen star αποφάσισε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στο hair look της. Ο λόγος για την Demi Lovato, η οποία εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Ναι, η τραγουδίστρια έκοψε τα μαλλιά της και είναι αγνώριστη.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Demi αποφάσισε ότι τώρα ήταν η στιγμή να απαρνηθεί τα μακριά μαλλιά της. Έτσι, πλέον κυκλοφορεί… με πολύ, πολύ κοντά, ξυρισμένα από τη μία πλευρά, ξανθά μαλλιά. Κι όμως! Το αγαπημένο σου teen icon έχει πλέον αγορίστικο κούρεμα, ξυρισμένο κεφάλι στην αριστερή πλευρά, με καστανή ρίζα, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά της είναι σε ξανθό χρώμα.

Το νέο της look αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους followers της να είναι διχασμένοι με το αποτέλεσμα. Άλλοι την επικροτούν λέγοντας πως είναι τέλειο και ό,τι κι αν έκανε θα της ταίριαζε, ενώ άλλοι διαφωνούν υποστηρίζοντας πως το νέο hair look δεν είναι καθόλου ωραίο. Αλήθεια, εσύ τι πιστεύεις;

Διάβασε ακόμα: Το νέο μανικιούρ της Demi Lovato είναι αυτό που χρειάζεσαι τον φετινό χειμώνα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss