Δημήτρης Γκοτσόπουλος – Γιάννης Κουκουράκης: “Μετακίνηση 6” για τους ηθοποιούς από τις “Άγριες Μέλισσες – Πού βρέθηκαν; (pic)

Ο Γιάννης Κουκουράκης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποτελούν δύο από τους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς. Τις τελευταίες δύο σεζόν, οι δυο τους έχουν ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή τους στις “Άγριες Μέλισσες“, μια σειρά η οποία έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από το κοινό κάθε ηλικίας. 

Καθ’όλη τη διάρκεια του lockdown, οι πρωταγωνιστές της καθημερινής σειράς του ANT1 δούλευαν όπως και πριν από αυτό, προκειμένου να προχωρήσουν τα γυρίσματα και εμείς να παρακολουθούμε κανονικά τα επεισόδια. Οι ηθοποιοί έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους, αφού περνούν πολλές ώρες της ημέρας παρέα. Έτσι, δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί πολλές φιλές.

Μία από αυτές είναι εκείνη του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και του Γιάννη Κουκουράκη. Οι δυο άντρες περνούν χρόνο μαζί και εκτός των γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς. Με αφορμή τον σημερινό καλό καιρό, λοιπόν, οι ηθοποιοί έστειλαν 6 στο 13033 και απόλαυσαν τη βόλτα τους στο βουνό.

Δες τη φωτογραφία:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss