Δημήτρης Λιγνάδης: Κρίθηκε προφυλακιστέος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης, για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή,μετά τη μαραθώνια απολογία του στην 19η ανακρίτρια αλλά και τις καταθέσεις των μαρτύρων. Ο ίδιος αποχώρησε μετά τις 2.20 τα ξημερώματα από την Ευελπίδων ενώ ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους:

Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Η τελική απόφαση ήταν ότι θα κρατηθεί ο κύριος Λιγνάδης. Είναι μια δικογραφία που πραγματικά δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο και που αν δεν ήταν ο Λιγνάδης και αν δεν είχε συμβεί αυτό που συνέβη αυτές τις μέρες, θα ήταν μια διαδικασία που με συνοπτικές διαδικασίες θα τελείωνε. Δυστυχώς ούτε η κυρία ανακρίτρια ούτε ο κύριος εισαγγελέας άντεξαν αυτή την πίεση. Εγώ όμως είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα αθωωθεί. Τώρα αν θα αντέξει μέχρι τότε είναι ένα άλλο θέμα” δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας βγαίνοντας.

Η απολογία του γνωστού ηθοποιού ξεκίνησε λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα και τελείωσε λίγο πριν τις 20.00. Εκείνη την ώρα μπήκαν στο γραφείο της ανακρίτριας και η Ελένη Κούρκουλα με τον Διονύση Παναγιωτάκη προκειμένου να καταθέσουν. Την ίδια ώρα δυο άλλοι μάρτυρες υπεράσπισης που κλήθηκαν να καταθέσουν, δήλωναν άγνοια για την υπόθεση. Διάβασε εδώ

Λίγο νωρίτερα ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη είχε δώσει στη δημοσιότητα το υπόμνημα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Αρνήθηκε την ενοχή του σε όλες τις κατηγορίες. Σε αυτό υποστήριζε μεταξύ άλλων: Είμαι αθώος, ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό – σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική – σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με οι χωρίς τη συναίνεση του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιονδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία», ανέφερε αρχικά, στο απολογητικό του υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss