Δημόσιο demo από τη Samsung της εντυπωσιακής κάμερας των 200MP για smartphones

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τουλάχιστον μερικά εξαρτήματα του smartphone σας -ανεξαρτήτως εταιρείας- να είναι κατασκευασμένα από τη Samsung.

Από οθόνες, έως αποθηκευτικό χώρο flash, αισθητήρες δόνησης και αισθητήρες κάμερας, η Samsung βρίσκεται πίσω από την παραγωγή πολλών τσιπ για ηλεκτρονικές συσκευές. Ένα από τα τελευταία που ανακοίνωσε η νοτιοκορεατική εταιρεία και θα μας απασχολήσει σύντομα είναι ο νέος αισθητήρας κάμερας με ανάλυση 200MP.
Ο αισθητήρας κάμερας ISOCELL HP1 της Samsung, διαθέτει όπως αναφέραμε ανάλυση 200MP κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε φορητή συσκευή ενώ η εταιρεία προχώρησε στην επίδειξή του χρησιμοποιώντας μια δοκιμαστική πλακέτα αφού δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του σε κάποιο smartphone. Αν και αυτό σημαίνει ότι μάλλον χάνουμε πολλές από τις βελτιώσεις σε επίπεδο λογισμικού στις οποίες αναμφισβήτητα θα προχωρήσει η εταιρεία -συμπεριλαμβανομένου της χρήσης τεχνητής νοημοσύνσης- η Samsung προχώρησε στην εμφάνιση λήψης μιας γάτας, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Μάλιστα η ευκρίνεια της λήψης ήταν τόσο εντυπωσιακή με την εταιρεία να προχωρά στην εκτύπωση της φωτογραφίας σε ένα τεράστιο καμβά 28×22 μέτρων που αποτελείται από δώδεκα συρραμμένα κομμάτια μήκους 2,3 μέτρων, και τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν στην πλευρά ενός κτιρίου. Την όλη διαδικασία μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε η εταιρεία στο επίσημο κανάλι της.

Ο αισθητήρας κάμερας ISOCELL HP1 παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και η τρελή του ανάλυση είναι μοναδική σε α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss