Διέρρευσε η τιμή του Google Pixel 5

Είναι πιθανόν λίγες μέρες πριν ανακοινωθούν τα πρώτα τηλέφωνα της Google που είναι έτοιμα για 5G, τα Pixel 5 και Pixel 4a (5G) να έχουμε μια πρώτη διαροή για την τιμή του Pixel 5. Χωρίς να είναι βέβαια τίποτα σίγουρο μέχρι να ακούσουμε την τιμή σε εκδήλωση από την ίδια την Google. Βέβαια πολλές από τις διαρροές έχουν κάποια βάση οπότε αξίζει τον κόπο να ρίξουμε μια ματιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τηλέφωνα θα τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή Snapdragon 765G και αποθηκευτικό χώρο 128 GB και θα έχουν την ίδια σειρά διπλής κάμερας με κύριο αισθητήρα 12,2 MP και μονάδα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 16MP, και την ίδια μπροστινή κάμερα 8MP.

Η τιμή του Pixel 4a (5G) στα 499 $ είναι ήδη γνωστή και το Pixel 5 αναμενόταν στο παρελθόν να έχει τιμή μεταξύ 649 και 699 $. Ο Leaker Jon Prosser, ο οποίος δεν έχει ακριβώς ένα καλό ιστορικό, ισχυρίζεται τώρα ότι το τηλέφωνο θα πωληθεί στα 699 $. Είναι αρκετά σίγουρος για αυτή την τιμή και συμφωνεί με μια εικαζόμενη έρευνα της Google.

Αυτή η τιμή μπορεί να είναι μειωμένη για διάφορους λόγους.

Πρώτα απ ‘όλα, το Pixel 5 δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από το Pixel 4a (5G), αν μετράτε διαφορές όπως η φημολογούμενη οθόνη των 90Hz, η μνήμη RAM 8 GB σε αντίθεση με τα 6 GB στη συνέχεια, μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία με υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση, πιστοποίηση Gorilla Glass 6 και IP68.

Θα είναι διατεθειμένοι οι καταναλωτές να πληρώσουν ένα επιπλέον 200 $ για αυτά τα πρόσθετα; Ας μην ξεχνάμε ότι οι πωλήσεις του Pixel ενισχύθηκαν από το Pixel 3a το 2019 και όχι από το Pixel 4, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός premium τηλεφώνου.

Η πανδημία έχει καταστρέψει την οικονομία και αυτό έχει επηρεάσει δραστικά τις συνήθειες των καταναλωτικών δαπανών. Άλλοι κατασκευαστές smartphone έχουν προσαρμοστεί ανάλογα. Για παράδειγμα, το Samsung Galaxy S20 FE που αποκαλύφθηκε πρόσφατα προσφέρει υψηλές προδιαγραφές για 699 $. Το iPhone SE 2020, το οποίο έχει το ίδιο κορυφαίο chip με το iPhone 11, ξεκινά από 399 $

Και δυστυχώς για την Google, προφανώς πρόκειται να επιδεινωθεί. Το επερχόμενο iPhone 12 μπορεί να ξεκινά από 699 $ ή λιγότερο, και το βασικό OnePlus 8T θα μπορούσε να φτάσει στην αγορά για 599 € στην Ευρώπη.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των τηλεφώνων Pixel είναι η κάμερα και αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ του Pixel 5 εάν η αναβαθμισμένη σειρά φωτογραφικών μηχανών ήταν αποκλειστική για αυτήν την σειρά. Τώρα που αναμένεται να έχει τις ίδιες προδιαγραφές κάμερας με το Pixel 4a (5G), το τηλέφωνο δεν θα αντιμετωπίσει απλώς ανταγωνισμό από συσκευές εκτός Google, αλλά και από την προηγούμενη σειρά.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss