ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε χειροποίητα σκουλαρίκια από ορείχαλκο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα ζευγάρι υπέροχα χειροποίητα σκουλαρίκια από ορείχαλκο!

Προσφορά της Θεοδώρα Λέφα, Εθελοντής Συνεργάτης του Σκοπού Ζωής

Για την Ημέρα της Γυναίκας

Οι γυναίκες γιορτάζουν στις 8 Μαρτίου γι αυτό και μεις προσφέρουμε σε μια τυχερή αναγνώστρια μας ένα ζευγάρι υπέροχα χειροποίητα σκουλαρίκια από ορείχαλκο!

Για όλα τα κορίτσια μας αλλά και για εκείνους που θέλουν να τα κάνουν δώρο στα κορίτσια τους!!!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Χειροποίητα σκουλαρίκια από ορείχαλκο


Εύκολα και γρήγορα πάρτε μέρος στην κλήρωση

1η συμμετοχή FACEBOOK:

⇒ Like στο post &  Tag φίλες σας που θα τα δουν και θα ξετρελαθούν

⇒ Like στη σελίδα μας Best News

⇒ Like στη σελίδα της δωροθέτριας μας DORA LEFA Jewellery

2η συμμετοχή INSTAGRAM:

⇒ Like στο post &  Tag φίλες σας που θα τα δουν και θα ξετρελαθούν

⇒ Follow στη σελίδα μας Best News

⇒ Follow στη σελίδα της δωροθέτριας μας DORA LEFA Jewellery

♦ Η συμμετοχή στο Facebook και στο Instagram μετράει διπλά!!! Αν πάρετε μέρος και στα δύο, μπαίνει 2 φορές το όνομα σας στην κλήρωση!!!

♦♦ Επίσης όσα περισσότερα σχόλια κάνετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε, αφού κάθε σχόλιο είναι και μια νέα επιπλέον συμμετοχή!

Μην καθυστερείτε… μπείτε και στο fb και στο insta, κάντε σχόλια και μαζέψτε συμμετοχές για την κλήρωση που θα γίνει την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου!

®️ Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 8/03/2021 και ώρα 19:00, με την βοήθεια της ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ που χρησιμοποιούμε σε όλους μας τους διαγωνισμούς, προκειμένου να εξασφαλιστεί δίκαιο αποτέλεσμα!

Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί μέσω σχετικής ανάρτησης στη σελίδα μας στο instagram, στο Facebook και στο site μας, ενώ θα ειδοποιηθεί και με προσωπικό μήνυμα.

Κερδίστε τώρα!

Καλή επιτυχία!!!

– – –


Η Θεοδώρα Λέφα κατοικεί στο Αγρίνιο και ασχολείται με το χειροποίητο κόσμημα εδώ και μια δεκαετία περίπου, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη, κυρίως χαλκό, ορείχαλκο, αρζάντο και ημιπολύτιμους λίθους.

Είναι Εθελοντής Συνεργάτης του Σκοπού Ζωής, του Φιλανθρωπικού Οργανισμού που στηρίζει καλλιτέχνες, χειροτέχνες, δημιουργούς.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις υπέροχες δημιουργίες της και να παραγγείλετε ό,τι σας αρέσει σε πολύ καλές τιμές στο eshop του Σκοπού Ζωής ΕΔΩ

Η ίδια δηλώνει: «Η χαρά που προσφέρει η δημιουργική ενασχόληση με την Τέχνη, η ανάγκη να μοιράζομαι με αγαπημένα πρόσωπα δημιουργίες που φέρουν τόσο τη δική μου σφραγίδα όσο και στοιχεία από το ξεχωριστό προσωπικό τους στυλ,αλλά και η απίστευτη ποικιλία σε υλικά και τεχνικές που συνεχώς με προκαλούν, μου έδειξαν τον δρόμο προς το χειροποίητο κόσμημα και το νιώθω πως το ταξίδι αυτό μόλις άρχισε…»


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο Τυχεροί θα κερδίσουν 5 μέτρα ταινία LED με την τοποθέτηση της!

Δύο Τυχεροί θα κερδίσουν 5 μέτρα RGB ταινία LED μαζί με την τοποθέτηση της!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss