Διαζύγιο Μπιλ Γκέιτς: Απο το 2019 το σκεφτόταν η Μελίντα; – Ο ρόλος του Τζέφρι Επστάϊν

Το διαζύγιο-βόμβα του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς, μπορεί να ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, οι διαδικασίες όμως φαίνεται πως είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.

Η Μελίντα Γκέιτς συμβουλεύτηκε δικηγόρους ειδικούς σε θέματα διαζυγίων περίπου δύο χρόνια πριν καταθέσει επίσημα αίτηση, λέγοντας ότι ο γάμος τους είχε «πληγεί ανεπανόρθωτα», σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση του ζητήματος και έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή της Wall Street Journal.

Συναντήθηκε μάλιστα με αρκετούς δικηγόρους, ανέφερε η εφημερίδα πολύ πριν η ανακοίνωση του πολύκροτου διαζυγίου προκαλέσει αναταράξεις στην παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα. Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν χωριστούς δρόμους, μετά από 27 χρόνια γάμου στις 3 Μαΐου.

«Μετά από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά στη σχέση μας, λάβαμε την απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας» ανέφεραν σε κοινή δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter. «Τα τελευταία 27 χρόνια, έχουμε μεγαλώσει τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα ίδρυμα που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο για να επιτρέπει σε όλους τους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς, παραγωγικές ζωές».

Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν ανέφερε την αιτία του διαζυγίου του, αν και μια βασική πηγή ανησυχίας για την κυρία Γκέιτς όπως αποκαλύπτει η WSJ ήταν οι σχέσεις τους συζύγου της με τον Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος έχει καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση.
H φιλία του Μπιλ Γκέιτς με τον Έπσταϊν – ο οποίος είχε ήδη παραδεχτεί την ενοχή του για ανάρμοστες σχέσεις με ένα ανήλικο κορίτσι το 2008 όταν οι δύο άνδρες ήρθαν σε επαφή για πρώτη φορά το 2011 – «εξακολουθούν να στοιχειώνουν» τη Μελίντα Γκέιτς, σύμφωνα με πηγές.

Το ζευγάρι συναντήθηκε με τον Eπστάιν στη Νέα Υόρκη στην έπαυλή του στο Upper East Side τον Σεπτέμβριο του 2013, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Daily Beast. Αμέσως μετά τη συνάντηση, η Μελίντα είχε εκφράσει σε φίλους της την έντονη δυσαρέσκειά της, δηλώνοντας «έξαλλη» για τη σχέση του συζύγου της με τον άνθρωπο αυτό.

Η οργή της μεγάλωσε όταν οι New York Times αναφέρθηκαν στη συνάντηση του Μπιλ Γκέιτς με τον Έπσταϊν τον Οκτώβριο του 2019. Ήταν η στιγμή που η Μελίντα κάλεσε τους συμβούλους της πολλές φορές και άρχισε να εξετάζει το ενδεχόμενο του διαζυγίου.

Το καλοκαίρι του 2019 ο 66χρονος δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Έπσταϊν ο οποίος βρισκόταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμό και trafficking ανηλίκων, εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του. Είχε δημιουργήσει ένα σκοτεινό και δαιδαλώδες δίκτυο μαστροπείας -με θύματα ανήλικα κορίτσια- στο οποίο φέρεται να συμμετείχαν πολιτικοί, επιχειρηματίες και πολίτες υπεράνω υποψίας από ολόκληρο τον κόσμο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self-test: Τι ισχύει για εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πότε πρέπει να τα κάνουν

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss