Διαρρέουν οι προδιαγραφές του Moto G9 Power κάμερα 64MP, τεράστια μπαταρία και πολλά άλλα

Η Motorola παρουσίασε τα Moto G9 Play και G9 Plus στα τέλη του καλοκαιριού και τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα άλλο μοντέλο χαμηλού προϋπολογισμού που ονομάζεται Moto G9 Power, το οποίο αποτελεί το αντικείμενο της τελευταίας διαρροής.

Μπαταρία 6.000 mAh και το chipset Snapdragon 665

Νέες πληροφορίες που αποκτήθηκαν από την ομάδα στο TechnikNews επιβεβαιώνουν ότι το Moto G9 Power θα κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον με το Snapdragon 665 της Qualcomm. Το Snapdragon 662 χρησιμοποιείται μέσα στο Moto G9 Play, οπότε αυτό το τηλέφωνο θα πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγορο. Το chipset θα τοποθετηθεί μαζί με 4 GB μνήμης RAM και 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης ως στάνταρ. Άλλες επιλογές θα μπορούσαν να είναι στα σκαριά και η υποστήριξη καρτών microSD είναι πολύ πιθανή, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η Motorola έχει σχεδιάσει το smartphone με οθόνη HD + 60Hz άγνωστου μεγέθους. Αυτό συνδυάζεται με μια τεράστια μπαταρία 6.000 mAh και υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 20W, πράγμα που σημαίνει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Στο θέμα του λογισμικού, φαίνεται ότι η Motorola σχεδιάζει να στείλει το smartphone με Android 10 αντί για Android 11. Μια ενημέρωση θα πρέπει τελικά να είναι διαθέσιμη, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος εάν λάβουμε υπόψιν μας το ιστορικό της Motorola στις ενημερώσεις λογισμικού.

Τελευταία στη λίστα των χαρακτηριστικών είναι μια κύρια κάμερα 64 megapixel που πιθανώς δανείστηκε από το ανώτερο Moto G9 Plus. Υπάρχει επίσης αισθητήρας βάθους 2 megapixel, κάμερα macro 2 megapixel, φλας LED και αισθητήρας selfie 16 megapixel.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss