Διαρροή εικόνας του Xiaomi 12 Ultra αποκαλύπτει 7 εγκοπές στη μονάδα π

Τα νέα έρχονται από τον @SlashLeaks που μοιράστηκε την εικόνα στο Twitter. Κοιτάζοντας αυτήν την εικόνα, μπορούμε να δούμε ότι το πίσω πλαίσιο της παραλλαγής Ultra είναι αρκετά διαφορετικό από τα άλλα μοντέλα της σειράς Xiaomi 12. Το πίσω μέρος διαθέτει μια μεγάλη κυκλική μονάδα κάμερας που είναι επίσης λίγο ανυψωμένη.

Αυτή η κυκλική μονάδα έχει συνολικά επτά εγκοπές, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το φλας LED. Με άλλα λόγια, αναμένουμε ότι ο κύριος αισθητήρας θα είναι ένας φακός 1/1,1 ιντσών που θα μπορούσε να είναι ο Sony Exmor IMX800.

#Xiaomi – #Xiaomi12Ultra – Xiaomi 12 Ultra rear panel surfaces, reveals rear camera final layout https://t.co/021CNmHtFp pic.twitter.com/GV9E2ofinN
— /LEAKS (@Slashleaks) May 16, 2022
Επιπλέον, θα συνδυαστεί με έναν τηλεφακό και έναν υπερευρυγώνιο φακό. Μπορεί επίσης να δούμε έναν αποκλειστικό φακό ζουμ, παρόμοιο με τα μοντέλα Samsung Galaxy S Ultra. Σημειωτέον, η εικόνα του πίσω πλαισίου που διέρρευσε είναι σε πράσινο χρώμα και φαίνεται επίσης να έχει φινίρισμα σαν δερμάτινη υφή.

Το μπροστινό μέρος της συσκευής αναμένεται να φιλοξενήσει selfie shooter 48 megapixel, ενώ το πίσω μέρος διαθέτει κύρια κάμερα 50 megapixel. Ο υπερευρυγώνιος φακός μπορεί να είναι ένας αισθητήρας 48 megapixel, μαζί με έναν άλλο φακό περισκοπίου 48 megapixel, και έναν αισθητήρα LiDAR και πολλά άλλα.

Προς το παρόν, οι λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο smartphone της Xiaomi είναι ακόμα ασαφείς, αν και έχουμε αναφέρει διάφορες διαρροές στο παρελθόν. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss