Δούκισσα Νομικού: Είναι full time μαμά! Η απαιτητική καθημερινότητα με τα παιδιά της

Full time μαμά είναι η Δούκισσα Νομικού και το απολαμβάνει! Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των δύο παιδιών της, του 2,5 ετών Σάββα και της ενός έτους Αναστασίας, και “τρέχει” από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η Δούκισσα Νομικού είναι πολύ δραστήρια μητέρα και δεν σταματά να καταπιάνεται με πολλές και διαφορετικές ασχολίες μαζί με τα παιδιά της, προκειμένου να περνάει δημιουργικά ο χρόνος τους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια σέλφι φωτογραφία που τράβηξε λίγο μετά το πρωινό ξύπνημα και τους αποκάλυψε όλα όσα έχει κάνει με το Σάββα και την Αναστασία μόνο μέσα σε λίγες ώρες. 

“Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το πρωί που ξύπνησα. Μέσα σε δεκαπέντε λεπτά είχαμε σηκωθεί και είχαμε τελειώσει και το πρωινό μας. Μετά αρχίσαμε να παίζουμε κρυφτό, κυνηγητό, μπουσουλητό, ποδόσφαιρο, κουζινικά, διαβάσαμε βιβλία, φτιάξαμε παζλ και πύργους, παίξαμε με τα αυτοκινητάκια αλλά και με κούκλες, κάναμε ποδήλατο, κάναμε και πατίνι, πήγαμε και στο πάρκο, κάναμε κούνια, τσουλήθρα και μαζέψαμε κουκουνάρια..

Μόλις γυρίσαμε σπίτι και η ώρα είναι ακόμη 12:30;  Και ρωτώ τις έμπειρες μανούλες: Τα πρωινά χουζούρια πότε θα επανέλθουν στη ζωή μας; Ή μάλλον η σωστή ερώτηση είναι: Θα επανέλθουν ποτέ; Καλό ΣΚ”, έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Δες το βίντεο:

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο φακό και είναι κούκλα!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss