Δυο ακόμα ταινίες αναβλήθηκαν – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Με την έξαρση του κορονοϊού σε πολλές χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών και στην δική μας, φυσικά όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή όσων γνωρίζαμε. Έτσι λοιπόν δυο ακόμα ταινίες αναβλήθηκαν από το καλεντάρι του 2020.

Η ταινία Free Guy έχει να κάνει με έναν υπάλληλο τράπεζας, ο οποίος μέσα στην ανιαρή ζωή του διαπιστώνει ότι υπάρχει μια “είσοδος” σε ένα videogame το οποίο είναι αρκετά σκληρό και του δίνει αρκετές δυνάμεις. Eίναι σε παραγωγή των 20th Century Fox, Walt Disney Pictures, σκηνοθεσία του Shawn Levy (Stranger Things, Night at the Museum) και εκτός από τον Reynolds παίζουν οι  Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Taika Waititi, Utkarsh Ambudkar, κ.α.

H άλλη που μεταφέρθηκε για το 2021 είναι το Death On Nile. Στην ταινία ο Πουαρό κάνοντας διακοπές στην Αίγυπτο, καταλήγει να εξερευνεί μια δολοφονία σχετικά με ένα ερωτικό τρίγωνο. Σκηνοθέτης είναι ο Kenneth Branagh, ο οποίος στο εκπληκτικό cast πρωταγωνιστεί μαζί με τους Gal Gadot, Armie Hammer, Letitia Wright, Annette Benning, Russell Brand, Rose Leslie, Sophie Okonedo, Ali Fazal, Tom Bateman, Emma Mackey, Dawn French, Jennifer Saunders.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss