Δυο νέες προσθήκες βάζουν… μπελάδες στην σειρά You – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Μια από τις σειρές που ακούστηκαν αρκετά για την φετινή σεζόν, σίγουρα είναι το Υou, σας είχαμε αναφέρει την άποψη μας για την πρώτη σεζόν, ενώ ετοιμάζεται η τρίτη το 2021, που έχει δυο νέες προσθήκες:

  • Η Shalita Grant θα κάνει την Sherry, μια ινφλουένσερ για μητέρες που μπορεί να εμφανίζεται προσγειωμένη, αλλά δεν είναι έτσι. Για την ακριβεία έχει αρκετή δόση κακίας, ενώ προσποιείται ότι υποδέχεται με ευχαρίστηση τη Love στον κοινωνικό της περίγυρο.
  • Ο Travis VanWinkle υποδύεται τον Cary, έναν εύπορο που προσκαλεί τον Joe στον δικό του κοινωνικό κύκλο.

Η αρχική υπόθεση για το You είναι: Νέος γνωρίζει νέα και για να τη προσεγγίσει προσπαθεί πρώτα να τη γνωρίσει μέσω των Social Media! Εισβάλει στο σπίτι της παριστάνοντας τη σχέση της και απαγάγει τον πραγματικό φίλο της για να την γλιτώσει -κατά τη γνώμη του- από λάθος ανθρώπους! ‘Όποιος στέκεται εμπόδιο στο δρόμο του καταλήγει νεκρός! Ο Μπέντζι, οι φίλες της ακόμη και ο ψυχαναλυτής της ρομαντικής Μπεκ κινδυνεύουν! Θα μάθει τελικά εκείνη ότι ο Τζο δεν είναι ο ιδανικός; Τι μυστικά κρύβουν και οι δυο από το παρελθόν τους;

H σειρά είναι σε δημιουργία Greg Berlanti, Sera Gamble, ενώ πρωταγωνιστούν οι Penn Badgley, Victoria Pedretti, Luca Padovan, Zach Cherry, Shay Mitchell, Victoria Pedretti, James Scully, Jenna Ortega, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss