Δόθηκε «γραμμή» από το Μαξίμου για τον «πρώτο ανοιχτά γκέι υπουργό της Ελλάδας»;

Πολλά ΜΜΕ έπαιξαν χθες την είδηση για τον «πρώτο ανοιχτά γκέι υπουργό της Ελλάδας», μετά τον ανασχηματισμό που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/1). Πρόκειται – για όσους δεν γνωρίζετε και πολύ κάνετε γιατί δεν ενδιαφέρουν κανένα ο σεξουαλικός προσανατολισμός κάποιου άλλου – για τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη, ο οποίος αναβαθμίστηκε από Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού σε υφυπουργό, στο ίδιο υπουργείο, για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού.

Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να μας ενδιαφέρει μόνο το βιογραφικό του κ. Γιατρομανωλάκη, αν πληροί τις προϋποθέσεις για τη θέση αυτή, τι έκανε ως γραμματέας και τι μπορεί να κάνει στο μέλλον από τη νέα του θέση. Τίποτα άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω θέμα, όπως και πολλά άλλα καθημερινά στα γνωστά ΜΜΕ, ζητήθηκε να «παίξει» από το Μέγαρο Μαξίμου, ικανοποιώντας προφανώς την ανάγκη κάποιων εκεί μέσα να δείξουν στους Έλληνες τον προοδευτισμό που διέπει τη σημερινή κυβέρνηση.

Λες κι ο προοδευτισμός μιας κυβέρνησης φαίνεται μόνο από το αν θα υπουργοποιηθεί κάποιος γκέι ή όχι.

Και όχι από το αν οι ίδιοι άνθρωποι – ως μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης – καταψήφισαν το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, ή την ταυτότητα φύλου με τον αρχηγό τους και πλέον πρωθυπουργό να μιλά για εξωγήινους στον Υμηττό.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss