Δύο από τα πιο αγαπημένα πουλόβερ της Πριγκίπισσας Diana επαναλανσάρονται φέτος

Το brand λέγεται «Rowing Blazers» και σχεδίασε από την αρχή δύο πλεκτά που στα ’80s η Lady D φορούσε συχνά.

Αν παρακολουθούσες από «κοντά» τη μυθιστορηματική ζωή της Πριγκίπισσας Diana ίσως σου είναι γνώριμες οι δύο φωτογραφίες που βλέπεις παρακάτω: αυτή με το κόκκινο πουλόβερ με τα προβατάκια, δημιουργία της εταιρίας «Warm & Wonderful» και αυτή με την πλεκτή μπλούζα με το μότο «I’m a Luxury», από το brand «Gyles & George».

Και επειδή ως γνωστόν η μόδα και η τάσεις της «ανακυκλώνονται» διαρκώς και επειδή η κυκλοφορία της επόμενης σεζόν της σειράς «The Crown» έρχεται μέσα στον Νοέμβριο και είναι αφιερωμένη στην Lady D, στον γάμο και στη ζωή της μέσα στο Παλάτι –όσο αυτή διήρκησε-, το βρετανικό fashion brand Rowing Blazers αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει αυτά τα τόσο χαριτωμένα 80s πουλόβερ.
Μπορείς να τα βρεις και τα δύο εδώ και παρά την τσουχτερή τιμή τους (κοστίζουν περίπου 300 Ευρώ) υπάρχουν πολλοί fans της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας που με την αγορά του θα θελήσουν να τιμήσουν τη μνήμη της αλλά και να αναβιώσουν τις εμβληματικές, casual εμφανίσεις της, αυτές που την έκαναν ακόμα και σαράντα χρόνια πριν να διαφοροποιείται από το υπόλοιπο «αποστεωμένο» Παλάτι.

Και τα δύο κομμάτια, παρά την έντονα retro αισθητική τους, φοριούνται άνετα σήμερα με ένα mom’s denim παντελόνι ή ένα ψηλόμεσο, δερμάτινο shorts και μπότες ιππασίας.

Οπότε σε όποια από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκεις, είτε απλά αγαπάς τη στυλιστικά ανέμελη δεκαετία του 1980, είτε θες να τιμήσεις με αυτόν τον κομψό τρόπο τη μνήμη της Diana Spencer, τον φετινό χειμώνα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις.
Δες επίσης: White Wellies: Εσύ άσπρες, λαστιχένιες μπότες θα φορέσεις φέτος;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss