Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η φωτογραφία με τον άρρωστο πατέρα της

Μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής της διανύει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στη Σουηδία. Ο πολυαγαπημένος της πατέρας βρισκόταν στο νοσοκομείο για μεγάλο διάστημα και χθες επέστρεψε στο σπίτι με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια θέλησε να ανεβάσει δύο φωτογραφίες που δείχνουν τον πατέρα της στο κρεβάτι του πόνου, να δέχεται μια ζεστή αγκαλιά από την ίδια και την κόρη της, Μελίνα. Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα το παρακάτω κείμενο:

«Περάσαμε την Παρασκευή στο σπίτι με τον μπαμπά μου που γύρισε από το νοσοκομείο. Πάλι. Και ακόμη κι αν είναι επικίνδυνο να τον επισκεφθούμε κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, πρέπει να είμαστε εκεί γι ‘αυτόν, καθώς αυτός, ο πρώην μπόξερ, καθαριστής και παίκτης είναι κολλημένος στο κρεβάτι. Η Μελίνα χαϊδεύει τον παππού της και μάλιστα τον ενθάρρυνε να περπατήσει τρία βήματα!

Η ηρωική αδελφή μου Σόφια είναι εκεί καθημερινά και είμαι τόσο ευγνώμων που έχω αυτήν και τη μικρότερη αδερφή μου Δήμητρα!

Μετά το δείπνο και το καθάρισμα περάσαμε από το σπίτι της μητέρας μου για να της δώσουμε ένα φιλί.

Η φετινή χρονιά με έχει διδάξει τόσο πολύ και με έχει μεταμορφώσει με πολλούς τρόπους. Ένα από τα σκληρά μαθήματα είναι η συγχώρεση. Ένα άλλο δεν είναι να σχεδιάζουμε και να αναβάλλουμε για ένα μακρινό μέλλον. Απλά κάνε το. Είχα ένα σχέδιο να πάρει συνέντευξη από τον πατέρα μου για τη ζωή του. Η μυστική του ζωή μακριά από εμάς. Και τώρα είναι πολύ αργά».

Δες τις φωτογραφίες:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss