Δύσκολη μέρα για τον Μπαρέα που έμεινε ελεύθερος από τους Μάβερικς

Μπαρέα

Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν ελεύθερο τον Τζέι Τζέι Μπαρέα, χάνοντας και τον τελευταίο παίκτη της ομάδας που κέρδισε το πρωτάθλημα, το 2011!

Ο 36χρονος γκαρντ υπέγραψε πριν λίγες ημέρες εγγυημένο συμβόλαιο ύψους 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Μάβερικς, οι οποίοι ήθελαν να τον επιβραβεύσουν με αυτό το ποσό για την 11χρονη προσφορά του στην ομάδα, αν και δεν χωρούσε στη 15άδα του Ρικ Καρλάιλ.

Ο Μπαρέα ελπίζει ακόμα ότι θα βρει μια ομάδα για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν. “Είναι μια δύσκολη μέρα για μένα. Το Ντάλας είναι το πιο χαρούμενο μέρος στο οποίο έχω παίξει μπάσκετ στην καριέρα μου. Θέλω να βεβαιωθώ ότι όλοι γνωρίζουν ότι θέλω να συνεχίσω να παίζω. Οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί φέτος, με τον COVID, με τραυματισμούς. Ίσως να επιστρέψω εδώ στο Ντάλας. Τα έχω δει όλα στο NBA. Έχω δει κάποια τρελά πράγματα“, δήλωσε συγκινημένος ο Πορτορικανός γκαρντ.

Ο Μπάρεα έχει κατά μέσο όρο 8,9 πόντους και 3,9 ασίστ σε 831 παιχνίδια στο NBA, με τις φανέλες των Ντάλας Μάβερικς (2006-2011 και 2014-2020) και των Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2011-2014).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς ΛεΜπρόν-Ντέιβις οι Λέικερς στο φιλικό με τους Κλίπερς

NBA 2020-21: Τα rosters των 30 ομάδων (συνεχής ενημέρωση)

NBA 2020-21: Οι βασικές πεντάδες των 30 ομάδων τη νέα σεζόν

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss