“Εάν σε αυτή την ηλικία τολμούσα να φλερτάρω, θα το θεωρούσα εγκεφαλική πορνεία”

Από τους πιο παλιούς και γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές, δίνει σήμερα συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και την On time και δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο…

Ο γνωστός σχεδιαστής Φιλήμων, μίλησε για την έκθεση που έχει ετοιμάσει, όμως λόγω Covid-19 «πάγωσε», το φλερτ, αλλά… κατακεραυνώνει και τα ριάλιτι μόδας.

«Έχω ετοιμάσει μια έκθεση η οποία είναι με κούκλες που τις έχω δουλέψει με καρφίτσες, χάντρες, πούλιες και κρύσταλλα και πέρλες Swarovski. Θα γινόταν στο Μουσείο Λαλαούνη, όμως λόγω Covid έχει “παγώσει” και περιμένουμε πότε θα πάρουμε “πράσινο” φως».

Ο ίδιος αποκαλύπτει την ηλικία του και δηλώνει ότι προσέχει πολύ.«Είμαι 88 χρόνων… προσέχω για να έχω. Φοράω μάσκα, αποφεύγω συγκεντρώσεις, δεν βγαίνω τα βράδια. Με μάσκα πάω, με μάσκα γυρίζω».

Όσον αφορά στο φλερτ, είναι κάτι που το έχει ξεχάσει πια. «Εάν σε αυτή την ηλικία τολμούσα να φλερτάρω, θα το θεωρούσα εγκεφαλική πορνεία. Διότι κάθε πράγμα στον καιρό του» μας λέει χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός σχεδιαστής αποκαλύπτει ότι προσπάθησε πολλές φορές στο παρελθόν να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά δεν τα κατάφερε. «Είχα προσπαθήσει να υιοθετήσω αρκετές φορές παιδί, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει γιατί δεν είχα οικογένεια και δεν μου έδιναν» και δεν διστάζει να πετάξει τα βέλη του όσον αφορά το «GMTM»: «Δεν μ’ αρέσει. Αυτά τα παιδάκια όταν θα βγούμε από τον κορωνοϊό, πού θα κάνουν καριέρα; Υποτίθεται θα κάνουν καριέρα. Πού θα την κάνουν;». Ο γνωστός σχεδιαστής σχολίασε και το «My Style Rocks»: «To “My Style Rocks” είναι τραγικό. Η επιτροπή δίνει καλό βαθμό σε αυτές που ντύνονται σαν καραγκιόζηδες».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss