Είδες τις καινούργιες μπότες Burberry που φόρεσε η Dua Lipa;

Σέξυ μποτάκια με ύψος μέχρι τη μέση της γάμπας φόρεσε η αγαπημένη μας Dua Lipa.

Η Dua Lipa εμφανίστηκε στο  «Good Morning America» για να ανακοινώσει τους υποψηφίους στα επερχόμενα American Music Awards. Αφού ανακοίνωσε τους καλλιτέχνες που ήταν συμπεριλαμβανόμενοι στις πρώτες δύο κατηγορίες – Νέος Καλλιτέχνης της Χρονιάς και Συνεργασία της Χρονιάς – ο οικοδεσπότης είπε στην Dua πως και η ίδια είναι υποψήφια για το «Favorite Artist Pop» ή «Rock» και το «Favorite Song Pop» ή «Rock» για το επιτυχημένο της hit «Don’t Start Now». Μετά την έκπληξη, δήλωσε: «Είμαι τόσο ευγνώμων. Οι θαυμαστές μου είναι ο κύριος λόγος που κάνω αυτό που κάνω.

Φυσικά, η λάτρης της μόδας ντύθηκε για την περίσταση, επιλέγοντας ένα δαντελωτό φόρεμα Burberry και ψηλές μπότες από την collection της άνοιξης / καλοκαίρι του 2021 του οίκου.

Τις είδαμε πρώτη φορά πάνω στο μοντέλο Morgan Fernandez καθώς περπατούσε στην πασαρέλα του Burberry η οποία γυρίστηκε στην εξοχή. Τρία πολύχρωμα δαχτυλίδια από τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Bea Bongiasca – η αγαπημένη της τραγουδίστριας – και ένα λαμπερό rock κολιέ από την Shay Jewellery ολοκλήρωσε το look της.

Η τραγουδίστρια είναι υποψήφια για μια σειρά βραβείων στα AMA, αλλά θα τραγουδήσει επίσης κατά τη διάρκεια της τελετής στο Microsoft Center στο Λος Άντζελες στις 22 Νοεμβρίου. Και προτού οι οικοδεσπότες του GMA επισήμαναν ότι το άλμπουμ της Dua, το Future Nostalgia, έχει φτάσει μέχρι σήμερα έως και τα 4,5 δισεκατομμύρια streams, η Dua υπονόησε ότι έχει ακόμη πιο συναρπαστικά νέα. «Έρχονται αρκετές εκπλήξεις», είπε, προσθέτοντας: «Έχω άλλη μια ανακοίνωση την Τετάρτη, οπότε μείνετε έτοιμοι».

Δες επίσης: Η φόρεσε το κλασσικό μάλλινο ζακετάκι με τον πιο στιλλάτο τρόπο 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss