Είσαι έτοιμη να δεις την Dua Lipa με κοντό, αγορίστικο μαλλί;

Η Dua Lipa δεν άφησε σε ησυχία τα μαλλιά της το 2020. Το pop icon τόλμησε πολλές αλλαγές και κάθε φορά που αποφάσιζε να κάνει κάτι νέο στα μαλλιά της πραγματικά μας ξάφνιαζε. Τι να πρωτοθυμηθούμε!

Τις ξανθές, έντονες ανταύγειες που έκανε στα μαύρα μαλλιά της, το γεγονός πως μετέπειτα έβαψε όλα τα μαλλιά της ξανθά και άφησε μαύρες τις ρίζες, την απόφασή της να γίνει κοκκινομάλλα τον Ιούνιο του 2020 ή τη μεταμόρφωση της στην απόλυτη μελαχρινή τον περασμένο Αύγουστο;

Είμαστε σίγουρες πως κι εσύ κάθε φορά που έκανες scroll στο Instagram και ανακάλυπτες άλλο ένα νέο hair look της Dua Lipa έμενες με το στόμα ανοιχτό. Σου έχω κάποια νέα, όμως, τώρα. Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια φαίνεται πως δε θα μείνει σε ησυχία όσον αφορά τα μαλλιά της ούτε το 2021.

Μόλις πριν λίγες ημέρες το pop idol ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της στην οποία πόζαρε με κατάξανθο, πολύ κοντό, αγορίστικο μαλλί. Για την ακρίβεια, η Dua φωτογραφήθηκε για το τεύχος Φεβρουαρίου 2021 της Βρετανικής Vogue και ήταν πραγματικά πιο όμορφη από ποτέ. Το κούρεμα και το χρώμα μαλλιών της, όμως, έκλεψαν την παράσταση. Είσαι έτοιμη να τη δεις; Προχώρα στην παρακάτω gallery, λοιπόν.

Διάβασε ακόμα: DIY: Φτιάξε το πιο λαχταριστό lip balm με γεύση… σοκολάτα!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss